Eesti patsiendid saavad nüüdsest tasuta õigusnõustamist

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Advokaadibüroo LMP ja Eesti Õigusabi Selts pakuvad tasuta õigusnõustamist patsientidele, kes pole rahul neile osutatud tervishoiuteenuse kvaliteediga.

«Otsustasime käivitada meditsiiniõiguse portaali, sest paljud patsiendid pole teadlikud enda õigustest ning tervishoiuasutuse vastutusest patsientidele osutatud tervishoiuteenuse kvaliteedi eest. Meile on väga oluline, et inimesed saaksid tasuta võimaluse konsulteerida meditsiiniõiguse ekspertidega,» ütles Eesti Õigusabi Seltsi juht Tanel Melk.

Aasta alguses pandi alus meditsiiniõiguse portaalile, milles tutvustatakse Eesti meditsiiniõigusega seotud uudiseid ja probleeme ning kus on võimalik esitada küsimusi meditsiiniõiguse ekspertidele. Lisaks on patsientidelt võimalik saada meditsiiniõiguse portaali vahendusel tasuta õigusnõustamist neile osutatud tervishoiuteenuse kvaliteediga seotud küsimustes.

Tasuta õigusabi pakutakse üksnes patsientidele, kes pole rahul neile Eesti Vabariigis asuva tervishoiuasutuse poolt osutatud tervishoiuteenuse kvaliteediga.

Eesti Õigusabi Selts on 2012. a alguses asutatud mittetulundusühing, mille eesmärgiks on abivajajatele õigusabi pakkumine ning isikute harimine õiguslikes valdkondades. Advokaadibüroo LMP pakub Tallinnas, Tartus ja Valgas õigusteenuseid kõigis peamistes õiguse valdkondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles