Mõõduvõtt siseterviserajal: maratonimees versus pankur

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maratonimees Roman Fosti ohverdas oma lõunapausi aja jooksueksperimendi jaoks Jooksevkonto siseterviserajal.
Maratonimees Roman Fosti ohverdas oma lõunapausi aja jooksueksperimendi jaoks Jooksevkonto siseterviserajal. Foto: Liis Treimann

Üks tavaline jaanuarikuine tööpäev Tallinna kesklinnas. Veidi ebatavaline on vaid see, et kohe hakkavad kaks meest aja peale võistlema alal, kus ilmtingimata pole vaja stopperit abiks võtta.

Swedbanki siseterviserada on viinud sellel liikujaid lisaks liikumisharjumise edendamisele ka nendesse majaosadesse, kuhu nad varem pole sattunud. «Käime küll hästi palju ja tegelikult on suured vahemaad niisama ka,» lausub  Swedbanki koostöösuhete ja toetustegevuse juht Ave Mellik.

«Siin on hästi ilus,» sekkub projektijuht Lõoke, viidates terviseraja kaardil sellele kohale, kus kirjaski «ilus vaade». «Ainult silt «prügi maha panemine ja lõkke tegemine keelatud» on veel puudu,» muigab ta. Jutt käib välisradadele väga iseloomulikust märgistusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles