Kuulmispuuetega laste toetuseks saab osta meenemedaleid

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenemünte ostes saab aidata kuulmispuudega lapsi.
Meenemünte ostes saab aidata kuulmispuudega lapsi. Foto: Raepress

Kolmapäeval, 17. veebruaril avati Tallinnas vastvalminud Mustamäe keskuses spetsiaalne automaat, mille kaudu saab annetada kuulmispuuetega laste toetuseks ja annetuse meenutuseks saab annetaja omale originaalkujundusega meenemedali.

Heategevuslik lionsklubi LC Tallinn Kristiine koostöös Minix OÜ-ga avas Mustamäe keskuses esimese spetsiaalselt heategevusele suunatud meenemündiaparaadi Eestis, kirjutab Tallinna linn oma kodulehel. Kogu saadav tulu läheb kuulmispuuetega laste toetamiseks, mis on olnud LC Tallinn Kristiine prioriteediks juba 20 aastat.

Aparaadis on valida kahe erineva disainiga meenemedalit, millel on kujutatud kuulmispuudega inimeste käemärke/sõrmendeid. Annetaja saab valida ühe neist või mõlemad. Meenemedalid sobivad nii kingituseks, kogujatele, suveniiriks kui lihtsalt tehtud heategu meenutama. Esimene tiraaž on eksklusiivne ja mujalt neid soetada ei saa.

Minix OÜ meenemedalite automaadid erineva kujundusega meenemedalite huvilistele on varem paigaldatud Tallinna Loomaaeda, Lennusadamasse, Teletorni, Tallinna Lauluväljakule ja Kiek in de Köki muuseumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles