Ultrahelipilt näitab surevat kaksikvenda hoidmas oma õe käest kinni

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masoni imetillukene käsi on põimitud õe käe ümber.
Masoni imetillukene käsi on põimitud õe käe ümber. Foto: news.co.au

Ultrahelipilt avalikustas vanematele imelise vaatepildi – haige kaksik hoiab emaüsas oma õe käest kinni.

Ian ja Brittani McIntire ei plaaninud oma neljaliikmelisse perre lisa, veel vähem kaksikuid. Kuid perekond rasedusest teada sai, olid nad õnnelikud. Õnn aga pöördus, kui arstid leidsid, et ühel kaksikutest on südames auk ja ajuhaigus, kirjutab news.com.au.

Kaksikutel on väga suur kaalu erinevus – haige kaksikvend Mason kaalub vaid 220 grammi, samal ajal kui ta õde Madilyn on juba peaaegu kilone.Arstide sõnul on väga tõenäoline, et McIntired tulevad haiglast koju vaid väikese tüdrukuga.

Viimases ultrahelikontrollis käies, jäi pildile väga liigutav hetk. Sureva kaksiku imetillukene käsi oli põimitud kaksikõe sõrme külge.

«Seda oli väga lohutav näha, arvestades seda, mis kõik toimumas on.. Ma tean, et ma hoian teda, ma kannan teda. Aga ma lihtsalt tahaksin olla talle toeks,» sõnas Brittani. «Kaksikõde on ainukene kes talle toeks saab olla ja tema kätt hoida. Nähes ultrahelipilti tunnen, et vähemalt ei ole ta surres üksi.»

«Arstide sõnul on kaksikute ultrahelipiltides enamasti näha, kuidas nad kaklevad. On näha et Madilyn on aga väga kaitsev oma venna suhtes,» kommenteeris Brittani. Ta lisas, et see on tervele perele väga oluline hetk, kuna poeg ilmselt elama ei jää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles