EMO arst: ega me piparkoogiküpsetajad ole (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur töökoormus tekitab stressi ka arstidele.
Suur töökoormus tekitab stressi ka arstidele. Foto: Priit Simson

Möödunud sõbrapäeval sai ebameeldiva kogemuse osaliseks Rapla erakorralise meditsiini osakonda pöördunud mees, kes taastub raskest seljaoperatsioonist ja vajas abi operatsioonijärgse haava plaastri vahetamisel.

Erakorralise meditsiini osakonda oli tal vaja  pöörduda seetõttu, et perearstikeskused on nädalavahetusel suletud, kirjutab Raplamaa Sõnumid. Mees, kes laskis end haiglasse sõidutada, leidis eest mitu abivajajat ja kuna äsja operatsioonil käinud inimesel on väga raske haigla ootesaalis istuda ja oodata, uuris ta meedikutelt, kui kaua võib ootamine aega võtta. Selle peale sai ta väga ebameeldiva ja järsu vastuse osaliseks: «Ega me piparkoogiküpsetajad ole, et teame, millal valmis saab.»

Ärritatud mees pöördus ajalehe Raplamaa Sõnumid poole, kellele meedikud rääkisid omakorda suurest töökoormusest, mis põhjustabki sarnaseid konfliktseid olukordi.

Täismahus artikkel ilus täna Raplamaa Sõnumites.

Sellest, kas perearstikeskusi oleks mõistlik õhtul ja nädalavahetusel lahti hoida, saab sel nädalavahetusel lugeda ka Postimehe terviseportaalist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles