Hiiumaa haigla nõukogu sai uue esimehe

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Roosimägi
Meelis Roosimägi Foto: Mihkel Maripuu

22. veebruaril Hiiumaal oma esimese korralise istungi pidanud Hiiumaa haigla nõukogu uus koosseis valis endi seast esimeheks Põhja-Eesti regionaalhaigla projektijuhi Meelis Roosimägi, kes on haigla nõukogu liige alates mullu 15. maist Hiiu maavanema Riho Rahuoja korralduse alusel.

Kuna sihtasutuse asutajaõigused läksid mullu novembris üle sotsiaalministeeriumile, nimetas nõukogu uued liikmed tervishoiu- ja tööminister Jevgeni Ossinovski, kirjutab Hiiu Leht. Nii kuuluvad 2. veebruarist lisaks Roosimägile nõukogusse Põhja-Eesti regionaalhaigla kirurgiakliiniku juhataja Leonhard Kukk, sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemi arendamise osakonna nõunik Anneli Taal ja rahandusministeeriumi esindajana Hiiu maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja asetäitja sotsiaaltöö alal Aasa Saarna.

Nõukogu kavandab sihtasutuse tegevust, korraldab sihtasutuse juhtimist ja teostab järelevalvet sihtasutuse tegevuse üle ning selle volitused kehtivad viis aastat.

Eelmise nõukogu liikmete Vilma Tikerpuu, Mati Nursi, Jaanus Valgu ja Ülo Lemberi volitused lõppesid 31. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles