Tallinnas on tulekul invamess 2016

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Invamessil antakse puuetega inimestele nõu selle kohta, kuidas paremini toime tulla.
Invamessil antakse puuetega inimestele nõu selle kohta, kuidas paremini toime tulla. Foto: Jochen Sand/picture alliance/moodboard/Scanpix

Tallinna puuetega inimeste koda korraldab 28.–29. aprillil Invamessi 2016, mille eesmärgiks on suurendada puuetega inimeste, nende pereliikmete ja valdkonna spetsialistide teadlikkust teenustest ja toodetest, mis aitavad parandada puuetega inimeste igapäevast toimetulekut.

Viiendat korda toimuval messil on esindatud organisatsioonid, kelle väljapanekud hõlmavad muu hulgas õppimisvõimalusi, puuetega inimeste ühingute tegevust, abivahendi- ja meditsiinitooteid ja rehabilitatsiooniteenuseid, teatas Tallinna puuetega inimeste koda. Messi käigus toimuvad infotunnid, mis tutvustavad abivahendite süsteemi, rehabilitatsiooni ja erinevaid teenuseid. Õpitubades on võimalik tutvuda abikoertega ja arutletakse ühiselt puuetega noorte väljakutsete üle tänapäeval. Lisaks toimuvad lühikoolitused arvutiklassis.

Invamessi korraldava Tallinna puuetega inimeste koja eesmärgiks on kaitsta ja esindada puuetega inimeste huve Tallinna tasandil. Koda on katusorganisatsiooniks 22-le Tallinna puuetega inimeste ühingule. Tallinnas on kokku üle 29 000 puudega inimese, kellest 4600 kuulub Koja liikmesorganisatsioonidesse.

Invamess toimub Tallinna puuetega inimeste tegevuskeskuses (Endla 59) ning on avatud 28. aprillil kell 13-19 ja 29. aprillil 11-17. Külastajatele on mess tasuta.

Invamess 2016 läbiviimist toetavad Tallinna linnavalitsus ja hasartmängumaksu nõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles