Kalorite jälgimine tehti lihtsamaks ja mugavamaks kui eales varem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Danfare

Professionaalsed fitness treenerid pakuvad klientidele võimalust tellida koju või tööle tasakaalustatud menüü järgi tehtud toitu. Tippkoka valmistatud toit jälgib täpset kaloritekogust, mida klient päevaseks energiatarbimiseks vajab, võimaldades seeläbi mugavalt kaalu langetada.

Danfare juhi ja tuntud treeneri Daniel Novikovi sõnul tagavad hea ainevahetuse ja ühtlasema veresuhkru näitajad, regulaarsed söögikorrad ja tasakaalustatud ning õiges koguses toiduportsjonid. „Seeläbi paraneb enesetunne ja võimekus, mis omakorda on tervislikuks kehakaalu langetamise aluseks. Tean, kui raske on sellist toitumisrežiimi oma igapäevatoimetuste juures saavutada, seepärast pakume võimalust, et katame ise laua ära,“ selgitas Novikov.

Foto: Danfare
Foto: Danfare
Foto: Danfare

Tasakaalustatud toit sisaldab nii süsivesikuid, valke kui rasvu ja toidu mitmekülgsed toorained tagavad mineraalainete ja vitamiinide olemasolu. Danfare meeskonnaga teab klient täpselt kui palju ta peaks sööma, sest iga toidukord on välja arvutatud nii, et see sisaldaks 400kcal. Võttes aluseks naiste ja meeste erinevad energiavajadused, on naistele arvestatud nelja toidukorra peale päevaseks kalorite hulgaks 1600kcal ja meestele viie toidukorraga 2000kcal.

Foto: Danfare
Foto: Danfare
Foto: Danfare

Toitumisnõustaja ja personaaltreener Mark Sermat selgitas, et olenevalt iga inimese päevasest aktiivsusest, tekib kulutatud ja tasakaalustatud menüüst saadava energia vahele võlg, mille kompenseerimiseks tuleb kehal kasutama hakata kehasse salvestatud energiat ehk rasva. „Danfare pakutav toit pole ainult kehakaalu langetamise jaoks, vaid annab inimesele võimaluse süüa regulaarselt, ühtlasi varustades keha toiduga, mida ta vajab.

Foto: Danfare
Foto: Danfare
Foto: Danfare

Ettevõte on koostöös tippkoka Roman Kostikoviga välja töötanud erinevad paketid nii naistele kui ka meestele. Kostikovi sõnul on klientidel võimalus valida toidukordade sagedusi ja maksumust. „Vastu tulles klientide soovile, oleme toonud Standard paketi kõrvale ka Premium paketi. See sisaldab küll veidi kallimat toorainet kalamarja, toore tuunikala, sisefilee näol, kuid on samuti koostatud nii, et tagab mitmekülgsuse toitainetes ja täpse kaloritekoguse,“ lausus Kostikov valikuid komenteerides.

Kõigest lähemalt saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles