Mine metsa võimlema!

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Kes ei sea endale kõrget (ja kauget) eesmärki kiirelt ideaalsesse rannavormi saada, küll aga tahaks suve eel füüsilist vormi ja enesetunnet parandada, sellele võib sobida ühistreening metsarajal. Hea seltskond ja punased põsed kauba peale!

Ehkki Sparta spordiklubi koduleht lubab treeningu sobimist igas vanuses naistele ja meestele, kipitab laupäeva hommikul hinges kahtlus, kas ikka jõuan noortega sammu pidada.  Etteruttavalt öeldes – suudan küll, ja trenn osutub igati mõnusaks.

Kohale jõudes selgub, et oleme naabrinaisega esimesed. Mõtlen, kes see ikka viitsib ennast laupäeval kodust välja ajada, aga juba hakkab tasapisi rahvast kogunema. Annika Rimm, kes töötab kahes lasteaias õpetajana, ütleb, et temal on juba neljas trennilaupäev. Talle meeldib, et kõik treeningud on eriilmelised ja treenerid vahetuvad. Suur osa kohaletulijatest on Rimmile juba esimesest korrast tuttavad – kes kord tulnud, jääbki käima, mainib ta. «Vahel tuleb ennast muidugi trenni sundida. Mulle meeldib rohkem käia, joosta mitte nii väga,» ütleb naine, kes läheb igal hommikul Maarjamäe kodust jalgsi kas Meriväljale või kesklinna tööle. Lisaks värskest õhust saadavale energiale aitab see hästi kodult tööle ja vastupidi ümber häälestuda ning mõtteid koguda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles