Merle Palmiste: eelistan usaldusväärset apteegikosmeetikat

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Palmiste
Merle Palmiste Foto: Apotheka

Armastatud näitlejanna ja teletäht Merle Palmiste, keda on tituleeritud ka Eesti üheks kauneimaks naiseks, on aastaid kasutanud apteegikosmeetikat. „Jah, see kõlab küll nagu lööklause kuskilt reklaamist, aga ma usaldan neid tooteid. Hinna ja kvaliteedi suhe on paigas,” märgib ta.

„Mu elu kulgeb nagu valsitaktis: aeglane, kiire-kiire, aeglane. Kui tuleb tööd, kipub tulema kõike korraga. Praegu on just kiire-kiire aeg,“ räägib Merle Palmiste. Telesaade „Suur komöödiaõhtu”, Draamateatri etendus „Onu Aare” ja Vanemuises sügisel lavale jõudev muusikal „Mamma Mia!” nõuavad kõik palju tähelepanu. Kiire elutempo on ka üks põhjuseid, miks ta apteegikosmeetikat kõrgelt hindab – sest need pakuvad usaldusväärsust ehk toimivad nii, nagu peab.

Lemmik: naerutuju tekitav mask

Meigieemaldajatest eelistab Merle Palmiste Avène õrna silmameigieemaldajat ja Vichy Pureté Thermale toitvat meigieemalduspiima. „Olen Avène tooteid ka varem kasutanud, need on head ja sobivad mulle hästi. See Vichy meigieemalduspiim on aga nii värskendav ja toniseeriv. Kui seda esmakordselt kasutasin, olin täitsa üllatunud – polnud midagi sellist varem kohanud,“ räägib ta.

Aeg-ajalt hellitab näitlejanna end ka näomaskidega. „Eestimaine Sõsar bioaktiivne turbamask on täielik hea tuju allikas! Kui ma olin selle šokolaadivärvi maski peale kandnud, nägin välja nagu ahv kunagisest lastesaatest „Vembu ja Tembu seiklused”. Väga lõbus! Pärast mahapesemist on nägu kohe kuidagi värskem ja roosam,“ kiidab ta ja ütleb, et see mask kuulub kindlasti tema lemmikute hulka. „Skinloversi noorendav kaheosaline mask on ka väga hea, tänu ühekordsele pakendile on seda mugav ja kerge ka reisile kaasa võtta.“ Kortse siluv ja väsinud nahale toonust ning elujõudu andev mask sisaldab muu hulgas ainet Syn-ake, mis on ussimürgile sarnase naha vananemisprotsesse aeglustava toimega.

Nutikate koostistega seerumid ja kreemid

„Silmaümbruskreemidest sobib mu tundlikele silmadele hästi BioNike Defence Eye pinguldav silmaümbruse kreem-geel. Mul on nikliallergia, aga see kreem on niklivaba. Mulle ei olnud varasemalt silmakreemide juures pähegi tulnud sellist asja üldse uurida. Tore leid,“ kiidab Merle Palmiste. BioNike Defence Eye kreem-geelis on spetsiaalne botoksi-taoline komponent, mis vähendab pingeid naha pealispinnal, võideldes sügavate kortsude tekkepõhjustega. Kreem-geeli kerge tekstuur sobib suurepäraselt meigi aluseks. Lisaks niklivabale koostisele on see ka säilitusainete-, lõhnaainete- ja gluteenivaba.

 „Ka näoseerumeid kasutan ma regulaarselt. It’s Skin WR Effector adenosiiniseerum on seerum mis seerum – toimib tõhusalt,“ kiidab ta. See seerum on kortsudevastane, sisaldades adenosiini, kaaviari, soolarohu ning puuvõõriku ekstrakte. Nende koosmõju toniseerib nahka ning aitab sünteesida kollageeni ja elastiini, mis pinguldavad ja siluvad kortse, taastavad naha elastsust ning tugevdavad vastupanuvõimet välisteguritele, pidurdades nii naha vananemisprotsesse.

„Näokreemidest olen igapäevaselt näole kandnud La Roche-Posay Toleriane Ultra kreemi tundlikule nahale. See on sobinud ja meeldib mulle,“ ütleb näitlejanna. Selle kreemi koostises on neurosensiin, mis mõjub nahaärritust esile kutsuvatele protsessidele rahustavalt.

Häid sõnu jagub Merle Palmistel ka hüaluroonhapet, piimputke ekstakti, rasvhapeterikkaid seemneõlisid ning vitamiini B5 sisaldava Eestimaise Lumiderm kompleksniisutusega kehalosjooni kohta. „Nii elegantses pakendis kehakreemi pole ma ammu näinud. Väga šikk! Seda on mõnus kasutada ja kreem on hea neutraalse lõhnaga – üks mu uusi lemmikuid,“ kinnitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles