Oodatakse pilte puukidest

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeralt leitud puuk
Koeralt leitud puuk Foto: Erik Prozes

Tänasest oodatakse fotosid fotosid ja pilte puugiteemalisele konkursile, mille eesmärk on tuletada inimestele meelde vaktsineerimise olulisust ja juhtida inimeste tähelepanu puugiga levivatele haigustele.

Konkursil osalemiseks tuleb pildid saata aadressile ee.puugid@gsk.com, teatati. Fotosid ja pilte hinnatakse neljas kategoorias: puuk vabas looduses, puuk inimesel, puuk loomal, joonistatud puuk. Konkursi eesmärk on juhtida inimeste tähelepanu puugiga levivatele haigustele.

GSK Estonia teadusnõunik Indrek Saar rääkis, et väga palju on haigusi, millesse nakatumist saame vältida end vaktsineerides. Üks neist on ka puukentsefaliit, millesse nakatutakse puugihammustuse kaudu. Algamas on nn puugihooaeg ning on paras aeg mõelda puukentsefaliidi vastasele vaktsiinile. Selle meelde tuletamiseks korraldataksegi foto- ja pildikonkurss, millele saavad töid puukidest saata nii algajad, hobifotograafid kui ka professionaalsed fotograafid.

Igas kategoorias valib žürii välja parima töö, mille autorit tunnustatakse Samsung Galaxy Tab tahvelarvutiga, kõikidele teistele näitusele valitud tööde autoritele on samuti auhinnad.

Täpsem info: http://www.puugid.ee/pildivõistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles