Elron sai tunnustuse osaliseks

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumispuudega inimeste sõnul on Elroni rongideg mugav liikuda.
Liikumispuudega inimeste sõnul on Elroni rongideg mugav liikuda. Foto: Eesti Liikumispuudega Inimeste Liit

Eesti liikumispuudega inimeste liit tunnustas Elronit ratastoolikasutajatele mugava, kiire ja ligipääsetava ühistransporditeenuse eest.

Täna, 29. aprillil peetud tänuüritusel andis Eesti liikumispuudega inimeste liit Elronile üle tiitli Aasta Transpordiettevõte 2015.

«Sõitmine Elroni rongidega on meie inimeste poolt testitud ja saanud kiitva hinnangu,» ütles Eesti liikumispuudega inimeste liidu tegevjuht Auli Lõoke. «Mugava, kiire ja ratastooliga ligipääsetava teenusega on Elron teinud liikumisraskusega inimestele võimalikuks reisimise, mis seni puudus. Elroni rongidega sõitvad ratastoolikasutajad kiidavad nii ronge kui ka rongides töötavaid inimesi.»

«Meil on erakordselt hea meel, et Elroni rongide tulek on suurendanud erivajadusega inimeste reisimisvõimalusi, mis tähendab kõigile neile inimestele võimalust olla oma tegemistes iseseisev. Täname Eesti liikumispuudega inimeste liitu positiivse tagasiside eest. Aasta transpordiettevõtte aunimetus liikumispuudega inimeste esindusorganisatsioonilt on Elronile väga oluline tunnustus.» sõnas Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip.

Elroni rongiparki kuulub 38 elektri- ja diiselrongi, mis teevad päevas kokku üle 200 reisi ja peatuvad 125 peatuses üle Eesti. Ratastoolikasutajatele on rongides olemas kõik vajalikud mugavused, vajadusel osutavad liikumispuudega reisijatele rongides abi klienditeenindajad. Uuendusena on alates märtsist liikumispuudega inimestel võimalik kasutada veebis piletite eelisostuõigust ning broneerida ratastoolikoht juba enne reisi. Ka rongi pääsemine on kõigile liikumisraskustega inimestele mugav, kuna tänu uute ooteplatvormide väljaehitamisele on kõikidel perroonidel kaldteed ning rongi põhi on platvormiga samal kõrgusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles