Pokeeriturniir aitas lastehaiglale annetada olulise seadme

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annetatud raha saadi heategevuslikult pokkeriturniirilt.
Annetatud raha saadi heategevuslikult pokkeriturniirilt. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Homme annab Lions klubi Tallinna lastehaiglale annetusena üle eriotstarbelise protseduurilaua ning 30 seintele paigaldatavat mängustendi.

Traumatoloogiaosakonna vanemarst Andres Lukanenok on protseduurilauaga väga rahul, teatas Tallinna lastehaigla. «Selle multifunktsionaalse teisaldatava laua teeb eriti praktiliseks motoriseeritud kõrguste ja asendite muutmise võimalus. Piisab vaid nupulevajutusest – enam ei pea mitukümmend korda pedaali tallama. Samuti on olemas hädavajalikud abitoed,» rääkis Lukanenok. Lisaks saab haigla ka soovitud 30 mängustendi.

Üleantava koguväärtus on rohkem kui 5000 eurot. Raha annetuste soetamiseks saadi Lions klubi Tallinn Toompea iga-aastaselt heategevuslikult pokkeriturniirilt. Juba kuuendat korda toimunud üritus on Eesti suurim heategevuslik pokkeriturniir, kus tänavu osales üle 70 mängija ja toetaja.

Varasematel aastatel on Lions klubi heategevuslikus korras Tallinna lastehaiglale raha kogunud põletushaigetele nahakoorimisnoa ja vaakumraviaparaadi tarbeks. Lisaks on palatitesse hangitud LCD-telereid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles