Ieva Ilves jagas pisikestele patsientidele kingitusi (1)

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ieva Ilves jagas haigla väikestele patsientidele raamatuid.
Ieva Ilves jagas haigla väikestele patsientidele raamatuid. Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

Täna Narva haigla lasteosakonda külastanud Ieva Ilves tõdes, et Narva lapsed saavad kodulinnas kaasaegset ja tasemel ravi ning pisikeste patsientide rõõmuks kinkis ta neist igaühele ka raamatu.

Narva haigla lasteosakonna arstide ja õdedega kohtunud Ieva Ilves tõdes, et see on lastele kodune ja sõbralik, hooliv ja kaitsev paik, teatas presidendi kantselei. Narva haigla lasteosakonda juba ligi 30 aastat selles haiglas töötanud doktor Reet Välja.

Igale lapsele kinkis Ieva Ilves Läti luuletaja Inese Zandere raamatu «Annaliisa analüüs», mille Guntars Godinši ja Leelo Tungla tõlkes andis äsja välja kirjastus Tammerraamat. «Saa ruttu terveks!» kirjutas Ieva Ilves igasse raamatusse pühenduse.

Tema sõnul tasub Narva lastele kingitud «Annaliisa analüüsi» võtta samuti kui võimalust üheks eesti keele lisatunniks. Eesti Lastekirjanduse keskuse toel saadab Ieva Ilves «Annaliisa analüüsi» ka 33 raamatukarusselli haiglate lasteosakondades.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles