6. mai hilisõhtust ei saa digiretsepti kasutada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uunedatud retseptivormi kasutamine muutub kohustuslikuks 1. juunil.
Uunedatud retseptivormi kasutamine muutub kohustuslikuks 1. juunil. Foto: Peeter Langovits

Seoses tehniliste hooldustöödega ei ole alates 6. maist kell 21.15 kuni hommikul kella üheksani digiretsept kasutatav.

Hooldustööd on seotud alates 7. mai hommikust algava üleminekuga ravimite koostoimete e-teenuse ja uuendatud vormiga digiretsepti kasutamiseks, kirjutab Med24. Mai kuu saab olema üleminekuperioodiks ning alates 1. juuni 2016 hilisõhtust on uuendatud retseptivormi ja koostoimete teenuse kasutamine kohustuslik. 7. mai hommikul kell üheksa peaks olema digiretsept taas töökorras. Haigekassa soovitab võimalike tehniliste tõrgete tarbeks varuda ühe päeva jagu paberretsepte.

Jõustuvate muudatuste tutvustamiseks viib Celsius Data koostöös Eesti haigekassa esindajaga läbi ravimite koostoimete e-teenuse kasutajakoolitused, kus selgitatakse ka muudatusi digiretsepti vormis. Koolitused toimuvad igas maakonnas, igas haiglavõrgu arengukava haiglas. Narvas, Kohtla-Järvel, Tallinnas, Tartus ja Pärnus toimub ravimite koostoimete kasutajakoolitus koos e-konsultatsiooni tutvustusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles