Haigla loobus telefoniarvet kergitava lühinumbri kasutamisest

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Tallinna keskhaigla loobus tasulisest numbrist.
Lääne-Tallinna keskhaigla loobus tasulisest numbrist. Foto: Mihkel Maripuu

Kui seni tuli Lääne-Tallinna keskhaiglas eriarsti vastuvõtule registreerimisel helistada lühinumbril ja maksta selle eest lisatasu, siis nüüd on lühinumbri asemel pikk telefoninumber 626 1314.

 Vajadusele lühinumbrist loobuda oli haigla sõnul juhtinud tähelepanu nii tarbijakaitseamet kui ka vastuvõtule registreeruvad patsiendid, viidates asjaolule, et lühinumbrile helistamisega kaasnevad helistajale täiendavad kulutused, teatas haigla.

 «Uue telefoninumbriga kiiremaks harjumiseks võtsime pika numbrina kasutusele variandi, mis sisaldab meie patsientidele juba tuttavat kombinatsiooni 1314,» selgitas Lääne-Tallinna Keskhaigla klienditeeninduse juht Pille Tuvik

Pikk number 626 1314 on helistajale paketipõhise hinnaga, jäädes hinnavahemikku üks kuni kuus eurosenti minuti eest. Erinevalt lühinumbrile helistamisest ei lisandu pikale numbrile helistades tasu ooteaja eest.

Tänasest kasutusel olev pikk number 626 1314 kehtib ka välismaalt helistades, kuid sel juhul tuleb ette valida suunakood +372.

 Ekslikult lühinumbrile helistajaid abistab käesoleva aasta lõpuni automaatvastaja, mis palub Lääne-Tallinna Keskhaiglas vastuvõtule registreerimiseks kasutada uut telefoninumbrit 626 1314.

Ida-Tallinna Keskhaigla saab vastuvõtule registreeruda numbril 666 1900 ning PERH-is numbril 617 1049.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles