Kiirabi juht vahetas meditsiini autode remontimise vastu

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd tegeleb endine kiirabi juht enda sõnul autode remontimisega.
Nüüd tegeleb endine kiirabi juht enda sõnul autode remontimisega. Foto: Vladimir Godnik/picture alliance/moodboard/Scanpix

Eesti jalaväekompanii koosseisus kaks korda parameedikuna Afganistanis võidelnud Lauri Jalak jõudis Kuressaare haigla kiirabi juhatajana töötada alla aasta, sest lahkus haigla juhtidele ootamatult ametist.

Möödunud aasta 18. juulist Kuressaare haiglas kiirabijuhu ja -tehnikuna tööle asunud Jalakat soovitas ja kutsus kiirabi juhi kohale haigla ravijuht Marje Nelis, kes sai mehelt enda sõnul kuu aega tagasi meili, milles ta teatas, et 22. aprillist ta enam kiirabi juhi kohal ei tööta ja see arutamisele ei kuulu, kirjutab Meie Maa.

Jalakas, kes pärast 22. aprilli tööle ei ilmunudki, väidab ise, et lahkus töölt isiklikel põhjustel, on praeguseks alustanud tööd Tallinnas veoautosid ja haagiseid remontivas ettevõttes remondilukksepana ja tegeleb vähesel määral ka nii-öelda hobitalundusega. Jalaka sõnul oli tal Kuressaare haiglas palju toredaid kolleege, kuid viimased sõnasid, et lahkumisega oli tal nii kiire, et isegi arvuti, telefoni ja muu tema kätte antud haigla vara saatis ta tagant järele.

Kuressaare haigla kavatseb täita Jalakast tühjaks jäänud koht Tartu ülikooli arstiteaduskonna residendiga, kes on aastaid praktiseerinud Kuressaare haigla erakorralise meditsiini osakonnas.

Copy
Tagasi üles