Tipp-poliitikud koguvad poodides vähihaigetele annetusi (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravifondile koguti annetusi ka eelmisel aastal.
Vähiravifondile koguti annetusi ka eelmisel aastal. Foto: Liis Treimann

Vähiravifond «Kingitud elu» korraldab täna heategevustalgud, mille käigus kogub sadakond vabatahtlikku üle Eesti poodides ja kaubanduskeskustes vähihaigete heaks annetusi.

Vabatahtlike seas aitavad annetusi koguda majandusminister Kristen Michal, välisminister Marina Kaljurand, riigikogu liikmed Viktoria Ladõnskaja, Jaak Madison, Jüri Ratas, Martin Kukk, Kalle Palling, Siret Kotka, Martin Repinski, Kalle Laanet ja Andres Ammas ning Euroopa Parlamendi saadik Kaja Kallas. Samuti löövad ettevõtmises kaasa Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid ja tema asetäitja Julianna Jurtšenko.

Vähiravifondi vabatahtlikud koguvad annetusi Tallinnas, Tartus, Viljandis, Pärnus, Narvas, Jõgeval ja Kuressaares, samuti saab annetusi teha Viimsis, Sakus, Haapsalus ja Kuusalus. Aktsiooni eesmärk on koguda nii palju annetusi, et ükski vähihaige ei jääks sel aastal hädavajaliku ravita, lootuseta ning võimaluseta elada täisväärtuslikku elu oma lähedaste keskel, teatas fond.

2014. aastal asutatud fond hüvitab annetustest nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid haigekassa ei kompenseeri.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles