Naine rasestus ebatavalisel moel

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seesuguseid rasedusi ei näe arstid just sageli.
Seesuguseid rasedusi ei näe arstid just sageli. Foto: Panther Media/Scanpix

Arstide sõnul jäi naine rasedaks erakorralisel moel, nimelt anaalse vahekorra ajal.

Naise põis, tupp ja pärasool ei olnud varajaste arenguetappide ajal üksteisest normaalselt eraldunud, kirjutab independent.co.uk. Sellist seisundi nimetus on cloaca ning see tekib lapsel juba emakas arenemise ajal.

Naine käis nooremana küll tavaliselt selle probleemi korrigeerimiseks mõeldud operatsioonil, kuid lõikus äpardus ning tema emakas ühendati hoopis pärasoolega.

Aastaid hiljem jäi naine arstide üllatuseks rasedaks. Dr Brian Steixneri sõnul teadsid nad naise seisundist ning nad olid jälginud teda juba kümme aastat. Mitme röntgenpildi uurimise järel jõudsid arstid selgusele, et naine rasestus anaalseksi tulemusena.

Selline juhtum on erakordne ning üks esimesi teadaolevatest. Dr Steixneri sõnul esineb selliseid olukord ühel inimesel miljardist, mistõttu ei tasu naistel sellepärast üldiselt muretseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles