Regionaalhaigla tunnustas noori kolleege (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stipendiumi pidulik üleandmine.
Stipendiumi pidulik üleandmine. Foto: Põhja-Eesti Regionaalhaigla

Regionaalhaigla andis 1. juunil viiele noorele kolleegile pidulikult üle  noore arsti stipendiumi.

Valikukriteeriumiteks oli arstina või proviisorina töötamine, kandidaadi vanus, koolituse või seminari olulisus ning haakumine haigla arengusuundadega, kirjutab Põhja-Eesti regionaalhaigla oma kodulehel.

Stipendiumi pälvisid diagnostikakliiniku arst-resident dr Juhan Reimand osalemiseks Euroopa neuroradioloogia seltsi korraldatava Pierre Lasjauniase nimelise koolituse I etapil, anestesioloogiakliiniku anestesioloog dr Mare Vinnal osalemiseks kuuenädalasel praktikal USAs, Los Angelese haiglas LAC+USC Centeri intensiivraviosakonnas, kirurgiakliiniku uroloog dr Dmitri Korotõtš osalemiseks viiepäevasel miniinvasiivse (laporoskoopilise) uroloogilise kirurgia intensiivkursususel Strasbourgi Ülikooli Haiglas Prantsusmaal, kirurgiakliiniku uroloog dr Margus Krabi osalemiseks ühekuulisel koolitusel USAs Los Angelese haiglas ning psühhiaatriakliiniku laste ja noorukite psühhiaater dr Irina Sahnjuk osalemiseks Soome Psühhotrauma Seltsi korraldataval EMDR-koolitustel Helsinkis.

Esimesed stipendiumid noorte arstide ravi- ja arendustegevuse toetamiseks andis regionaalhaigla välja 2005. aastal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles