Blogija tegi endli toitumisega seotud nähtusest

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brieni kõht õhtul enne voodisse minekut ja hommikul ärgates.
Brieni kõht õhtul enne voodisse minekut ja hommikul ärgates. Foto: Tiffany Brien/Facebook

Tuntud blogija Tiffany Brien tegi hiljuti endli, millelt on näha, kui ruttu võib kõht üles punduda ja seejärel taas normaalsesse seisundisse tagasi minna.

«Ei, ma ei ole kuuendat kuud rase,» kirjutas Brien oma Facebooki lehel. «See on kõigest minu toidulaps. See on suurepärane kokteil unevaegusest, stressist, hormoonidest ja toidutalumatusest.» Pildid on tehtud 12-tunnise vahega: enne voodisee minemist ja pärast üles ärkamist. Kõhu suuruse erinevus on üsna tähelepanuväärne.

Brien kirjeldab ka üksikasjalikult, kuidas ta kõigi loetletud probleemidega võitleb. «Mul on tööl palju tegemist ja stressi, mis tõukab mind iga päev tagant. Mulle väga meeldib minu töö ja ma ei vahetaks seda millegi muu vastu siin maailmas, kuid pean leidma ka stressist vaba aega, mis aitab mul lõõgastuda ja lubab mu sisemusel pärast rasket päeva kontoris lahti hargneda. Jooga, jalutuskäik koeraga või jalgade seinale löömine ja Netflixi vaatamine saavad sellega tavaliselt hakkama,» kirjutab ta.

Tiffany Brien kõhuhädade puudumisel. Foto: erakogu.
Tiffany Brien kõhuhädade puudumisel. Foto: erakogu. Foto: Erakogu

«Olen süüdi unevaeguses. Meie kehal on vajad kaheksat tundi, et lõõgastuda, taastuda ja lõdvestuda, selleks et iga päev täisvõimsusega töötada. Kui ma ei saa piisavalt und, sest ajaks, mil olen lõpetanud töö, käinud jõusaalis, söönud kodus, valmistanud toidu ette ja istunud maha, on kell 11.30 õhtul, siis ei ole see ideaalne,» lisab naine.

Peale selle väidab ta, et tema organismi hormoonid ei ole päris tasakaalus pärast seda, kui ta tegi kaks aastat tagasi kõvasti trenni bikiinivõistlusel osalemisel. «Praegu töötan selle kalla, et kõik oma hormoonid taas õigesti tööle saada, nii et kõik on tasapisi laabumas,» kirjutab Brien.

«Ma ei ole mingis mõttes täiuslik. Tegelikult olen väga kaugel eeskujuks olemiseks, kui endale selles mõttes vaatan. Meil kõigil on omad nõrkused. Tean, mida valesti teen ja tean, kuidas seda parandada, kuid kõige selle kaasamine oma elustiili on väga rase. Näen äärmiselt palju vaeva, et rohkem magada, lõõgastuda ja õigesti toituda – süüa mitte vähem, vaid õigeid asju – ja kindlasti hakkavad asjad paranema ja hakkan oma edusammudest nippe ja fotosid jagama,» jätkab noor blogija.

Brieni postitus näitab selgelt, et toitumise ja seedimisega seotud mured võivad tabada igaüht, kuid kui kõvasti vaeva näha, siis võib nendest üle saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles