Seadus keelab suitsupakil lisainfo (4)

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem suitsust loobumise päevikut pidanud üle-Eestilise noorte muusikaliteatri juht Kaarel Orumägi leiab, et nikotiinisisaldus suitsupakil võiks siiski olla.
Varem suitsust loobumise päevikut pidanud üle-Eestilise noorte muusikaliteatri juht Kaarel Orumägi leiab, et nikotiinisisaldus suitsupakil võiks siiski olla. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Pärast tubakaseaduse muudatust on poelettidele jõudnud kolepiltidega suitsupakid, kuid pakkidelt on kadunud teave sigarettide nikotiinisisalduse kohta.

Kuna kolepiltidega suitsupakkidelt on kadunud täpsustav informatsioon sigarettide kanguse kohta, andsid nii mõnedki suitsetajad märku, et see on ebameeldiv muudatus.

Aasta tagasi suitsetamisest loobumise päevikut pidanud üle-Eestilise noorte muusikaliteatri juhi Kaarel Orumäe sõnul ei oska ta öelda, kas pakenditelt nikotiinisisalduse kadumine hakkab suitsetamise sagedust mõjutama.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles