Nooremarstide ühendus soovib muuta residentuuri eeskirja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Residentuur on arsti- või hambaarstiõppele järgnev praktiline ja teoreetiline koolitus ühel arsti või hambaarsti erialal.
Residentuur on arsti- või hambaarstiõppele järgnev praktiline ja teoreetiline koolitus ühel arsti või hambaarsti erialal. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Nooremarstide ühendus soovib residentuuri eeskirjas teha viis muudatust, mis aitaksid kaasa residentuuri korralduse paindlikumaks muutmisele.

Ühendus edastas sotsiaalministeeriumi hinnangu saamiseks kantsler Marika Priskele planeeritavad residentuuri eeskirja muudatusettepanekud, kirjutab Med24.

«Meie soov on käesoleva muudatusettepanekute paketiga muuta Eesti residentuuri korraldus mõistlikus ulatuses paindlikumaks, et arstresidendid tunneksid end tervishoiusüsteemi hinnatud ja täisväärtusliku osana, ning et neist saaksid kiiremini ja sujuvamalt motiveeritud eriarstid,» selgitas nooremarstide ühenduse volikogu liige Julius Juurmaa.

Loe täpsetest muudatusettepanekutest Med24-st. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles