Kokk vallandati veganite solvamise pärast (2)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambert väitis, et paneb veganite toidu sisse salaja liha.
Lambert väitis, et paneb veganite toidu sisse salaja liha. Foto: Jonathan Brady/PA Wire/Press Association Images/Sanpix

Hotell vallandas peakoka, kes pani enda sõnul veganitele mõeldud toitudesse salaja liha ja kiitles sellega sotsiaalmeedias.

Ühendkuningriikides asuva hotelli Littleover Lodge endine peakokk Alex Lambert teatas Instagramis, et veganid on vähemus ja et tema vestluskaaslane võiks leida endale lihast loobumise asemel mõne parema ajaviite, vahendab The Telegraph. «Minu enda lemmiktegevus on veganitele lihatoodete söötmine, ilma et nad seda ise teaksid,» teatas kokk sotsiaalmeedias.  

Pärast seda, kui see lugu ülemuste kõrvu jõudis, kustutas kokk oma Instagrami konto ja väitis, et valetas oma vestluspartnerile, sest soovis teda ärritada. Oma käitumisega vihastas kokk paljusid inimesi, kes protestisid selle vastu hotellide kohta infot andval leheküljel ja ähvardasid hotelli boikoteerida juhul, kui väidetavalt veganeid lihaga ründavat kokka ei vallandata.

Hotell on andnud teada, et ka juhul, kui Lambertil tõesti oli selline kummaline hobi, siis hotellis tööl olles ta sellega ei tegelenud. «Oleme uurinud kõiki Lamberti vastu esitatud süüdistusi ja ei ole leidnud ühtegi tõendit selle kohta, et ükski neist tegevustest oleks meie hotellis aset leidnud,» teatas hotell Twitteris. Sellegipoolest otsustas ettevõtte kliente vihastanud koka ebasündsate kommentaaride pärast vallandada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles