34 päevaga surfihundiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil loo autor Carine Jessica Kostla.
Esiplaanil loo autor Carine Jessica Kostla. Foto: Madis Sinivee

Paar kuud tagasi jäi mul Austraalia-reisil surfamine proovimata. Suur oli mu hämming, kui mind paluti osalema – arvake ära – surfilaagris! Kuidas näevad välja täieliku algaja purjesurfiõpingud?

Õpingud kulmineerusid 9. juulil Kanes Surf Challenge’il Roostal, kus mõõtu võtsid Getter Jaani, Teele Viira, Priit Pius, Mart Müürisepp, blogija Iti-Pätrik Järve ja allakirjutanu, igaühel oma treener, minu omaks on Aivar Kajakas.

Meile antakse selga kalipsod ja viiakse SUPi- (ingl stand up paddleboard) matkale Pirita jõele. Alustuseks ilmun teiste sekka kalipsoga, mille olen suutnud endale selga vinnata pahupidi. Pärast SUPi-matka teeme Aivariga ka esimese trenni maa peal, kus õpin õiget asendit ning sõiduks vajalikke võtteid. Saan maapealse trenniga tublilt hakkama ja kerkib lootus, et minust võib ehk asjagi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles