Kuressaares saab tänasest pealinna tohtri vastuvõtule

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaares hakkavad Tallinnast käima tunnustatud spetsialistid.
Kuressaares hakkavad Tallinnast käima tunnustatud spetsialistid. Foto: West Coast Surfer/picture alliance/moodboard/Scanpix

Alates juulist on saarlastel võimalus pöörduda Kuressaare haiglas Ida-Tallinna keskhaigla reumatoloogide ja neuroloogide vastuvõtule.

Reumatoloogid alustavad Kuressaare haiglas vastuvõtte 14. juulil, neuroloogid 25. juulil. Arsti vastuvõtule pöördumiseks on patsiendil vaja perearsti või eriarsti digisaatekirja.

«Tegemist on väärtusliku haiglatevahelise koostöövormiga. Meil on väga hea meel, et Ida-Tallinna keskhaigla arstid alustavad vastuvõttudega ka Kuressaares. Sealsete patsientide jaoks tähendab see uuendus head võimalust saada kodulähedases haiglas tunnustatud spetsialistide vastuvõtule. Ida-Tallinna keskhaiglal on olemas ka varasem kogemus Kuressaares eriarsti vastuvõttudega, millest tulenevalt loodame uue töökorralduse sujuvusele ja toimimisele,» sõnas Ida-Tallinna keskhaigla turundusosakonna juhataja Inge Suder.

Patsiendid saavad vastuvõtule pöördumiseks aja broneerida Kuressaare haigla registratuuri telefonil 452 0115.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles