Piltuudis: ministri vaimukas vastus kondoomikampaania vaenajatele (4)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ossinovski hinnang TAI reklaamile.
Ossinovski hinnang TAI reklaamile. Foto: Facebook

Hiljuti lõi sotsiaalmeedias laineid tervise arengu instituudi (TAI) turvaseksi kampaania «Kumm on seks», mille käigus üles riputatud plakatitel võib lisaks heteroseksuaalsetele paaridele näha ka geisid. Nüüd avaldas selle kohta Facebookis arvamust ka tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.

Eile kell 18.13 tegi Ossinovski Facebookis järgmise postituse.

Seni on postituse meeldivaks märkinud juba ligi 1500 inimest. Postituse kommentaaridest on näha vaatajate vastakaid arvamusi. «Armastust, sallivust ja veel kord armastust!» kirjutab üks kommenteerija. «Väga hea ja konkreetne teavitus,» lisab teine. Leidub aga ka kommentaator, kes nimetab postitust «punaseks vihakõneks» ja neid, kes vastavad irooniliste kommentaaridega. «Veider liiklusraev, miks peaks niigi õnnetutest inimestest üle sõitma...ja veel bussiga... Slaavi kombed briti tehnikaga...,» kirjutas näiteks üks mees.

TAI kampaaniat on teiste seas kritiseerinud Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks esimees Varoo Vooglaid. TAI toetuseks on oma Facebookilehel aga lisaks ministrile sõna võtnud ka sotsiaalministeerium, öeldes, et «kampaania tuletab meelde, et kumm on ainuke asi, mis sind reaalselt kaitseb.»

Postitust ja kõiki kommentaare näed siit.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles