Mustamäe polikliinik suleti lõplikult

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe polikliinik.
Mustamäe polikliinik. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Täna toimus Lääne-Tallinna keskhaiglale kuuluvas Mustamäe polikliinikus viimane eriarsti vastuvõtt enne polikliiniku lõplikku sulgemist peatsete ehitustööde tõttu.

Ehitajate tee 27 asuva polikliiniku eriarstide vastuvõtud toimuvad edaspidi Lääne-Tallinna Keskhaigla teistes üksustes: Haabersti tervisekeskuses, Nõmme tervisekeskuses, Meremeeste polikliinikus, Pelgulinna polikliinikus ja Kopli polikliinikus. Täpne info arsti uue vastuvõtukoha kohta antakse patsiendile registreerimisel, samuti on info üleval haigla veebilehel http://www.keskhaigla.ee/mustamae/.

Mustamäe polikliinikus tegutsenud perearstikeskused on samuti asunud vastuvõtte tegema uutel aadressidel. Irina Fomkina OÜ ja Mustamäe Perearstikeskus OÜ on ruumid saanud aadressil Sõle 16 (Pelgulinna polikliinik). Mustamäe ja Nõmme Perearstikeskuse tohtrid teevad vastuvõtte kahel aadressil – nii Sõle 16 asuvas Pelgulinna polikliinikus kui ka Jaama 11 asuvas Nõmme tervisekeskuses. Mustamäe Polikliiniku Perearstikeskus OÜ võtab patsiente vastu aadressil Sütiste tee 21.

1971. aastal valminud Mustamäe polikliinik on nüüd patsientidele uksed sulgenud ja hoone antakse peagi üle ehitusfirmale Rand&Tuulberg, kellega on sõlmitud leping projekteerimis- ja ehitustöödeks, millega seoses lammutatakse praegune polikliinikuhoone ning asemele ehitatakse moodne tervisekeskus.

Plaanide järgi valmib Mustamäe tervisekeskus 2017. aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles