Suurhaigla leidis vastuvõtu ootamise ajaks põneva ajatäite

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ITK raamaturiiul.
ITK raamaturiiul. Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Ida-Tallinna keskhaiglas (ITKs) saab arsti vastuvõttu ootav patsient sisustada aega raamatut lugedes.

ITK avas Ravi üksuse radioloogia registratuuri juures raamaturiiuli, kust kõik arsti vastuvõttu ootavad patsiendid saavad aja sisustamiseks endale meelepärast lugemist võtta. Raamatud koguti kokku haigla töötajatelt.

«Arsti vastuvõttu ootavat patsienti valdavad erinevad emotsioonid – nendeks võivad olla nii ootusärevus kui igavus. Nüüd on patsiendil võimalus raamatuga mõtted mujale viia. Nimelt on meil avatud riiul, kust patsiendid saavad võtta endale toredat ja kasulikku lugemist,» kommenteeris turundusosakonna juhataja Inge Suder.

«Selline mõte tekkis siis, kui nägime, kui paljud inimesed sisustavad ooteaega nutitelefoniga. Tahtsime neile pakkuda alternatiivset lahendust ning suunata inimesi rohkem lugema.»

Suder lisas, et raamatuaktsiooni teise hea küljena said haigla töötajate kasutuna seisvad raamatud endale justkui uue elu.

Ida-Tallinna keskhaigla plaanib avada sarnaseid raamaturiiuleid teisteski osakondades ja üksustes. ITK raamatud on märgistatud haigla kleepsudega. Kõik patsiendid võivad haigla raamaturiiulit täiendada oma üleliigsete ja kasutuna seisvate raamatutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles