MTÜ soovib pakkuda tasuta võimalust HIVi testida

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HIV-kiirtestid aitavad haiguse levikut piirata ja inimesel õigel ajal abi saada.
HIV-kiirtestid aitavad haiguse levikut piirata ja inimesel õigel ajal abi saada. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

MTÜ Aadam ja Eeva taotleb hasartmängumaksu nõukogult toetust, et pakkuda Saare maakonna elanikele noorte nõustamiskeskuses võimalust teha tasuta HIV-teste.

Samuti on 1. oktoobrist tuleva aasta 31. maini kestva projekti raames kavas korraldada 40 HIV-i ja aidsi-teemalist loengut, jagada tasuta kondoome ja infomaterjale, kirjutab Saarte Hääl.   

Selleks taotleb ühendus, mille juhatuse liige on erakliiniku Hanvar üks omanikke Varje Haavel, hasartmängumaksu nõukogult 1490 eurot toetust, kaasfinantseerija oleks 520 euroga AS Hanvar.

Loengute läbiviija ja nõustaja on keskuse ämmaemand-noortenõustaja Marika Venda, kel on sel alal aastatepikkune kogemus.

Saaremaa noorte nõustamiskeskuses on kuni 24-aastastele noortele pakutud HIVi/aidsi tasuta testimise ja nõustamise võimalust, infot nakkuse vältimise ja levimise kohta 2006. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles