Kõhuvalude põhjus šokeeris patsienti

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodis nautlev kass võib sinna jätta ohtralt karvu.
Voodis nautlev kass võib sinna jätta ohtralt karvu. Foto: Zoe Jay/EMPICS Entertainment/Scanpix

Kuigi paljud kassisõbrad lubavad oma lemmiklooma voodisse, tuleks see otsus eelnevalt hoolikalt läbi kaaluda, sest linadele pudenenud kassikarvad võivad sattuda väga ootamatutesse kohtadesse.

Michelle Barrowl on kaks kassi: Cricket and Donut, kirjutab Mail Online. Nad on küll väga armsad, kuid puistavad voodisse ka ohtralt karvu. Selle tagajärjed said naisele selgeks siis, kui ta külastas naistearsti ja kurtis talle, et on kuu aega kõhuvalu tundnud.

Kuna Barrow kasutab emakasse paigaldatavat rasestumisvastast vahendit, arvas arst, et naise emakat tuleks põhjalikumalt uurida, selgitamaks välja, kas sinna on tekkinud tsüst. «Ta hakkas uurima ja kohkus kohe, pomisedes, et mis, pagan, see asi küll on?» meenutas Barrow. Arst küsis ka, kas Barrow kasutab tampoone, kuid naine vastas, et seda tuleb väga harva ette. Sellegipoolest arvas arst esialgu, et rasestumisvastase spiraaliga olid põimunud tampoonist pärit kiud.

Seejärel võttis arst kätte pikad pintsetid ja käärid ning asus moodustist naise tupest eemaldama. Kuna niisama lihtsalt seda sealt välja ei saanud, pidi arst võõrkeha tükkhaaval eemaldama. Kui arst viie sentimeetrise läbimõõduga moodustise Barrow tupest lõpuks välja sai, märkas naine oma õuduseks, et see oli sama värvi kui tema kass Donut.

Arst saatis karvakera laborisse, kust teatati, et tegemist olevat tuppe unustatud tampooniga. Barrowl on asjast siiski oma arvamus. «Minu teooria on, et süüdistada tuleb meie voodilinu: ma ei tee voodit iga päev väga korralikult üles, mistõttu on Cricketil ja Donutil seal lõbu laialt. Oma kihlatuga magades ei kasuta ma kondoome, mistõttu võis väga lihtsalt juhtuda, et mõned kassikarvad olid tema peenisel ja seksi ajal võisid need karvad kergesti kanduda mu stringidele, kus need pusasse läksid. See mõte on minu jaoks siiani tülgastav.»

Pärast vahejuhtumit kannab Barrow enda sõnul palju tähelepanelikumalt hoolt selle eest, et voodilinad oleksid puhtad ja kassid magaksid põrandal. Mõned kriitikud väidavad aga, et see lugu on liiga kummaline, et tõsi olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles