Apotheka 10 nõutuimat ilutoodet

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Kuna apteekides on nahahooldustoodete valik väga lai, võib olla päris keeruline otsustada, milline näopuhastusvahend, kreem või seerum on see, mida lähemalt uurida võiks. Teeme ülevaate, millised on olnud Apotheka apteekides selle aasta nõutuimad ilutooted.  

Nüüd kui ilmad on soojad ja me higistame rohkem, on kindlasti palju nahasõbralikum kasutada allergiavabu ja õrnemaid nahahooldustooteid, mis ei ummista poore ega koorma nahka üleliigsete ainetega. Tavalisest kosmeetikast eristab apteegi- ehk dermakosmeetikat see, et neid tooteid valmistatakse ravimitööstuses või kõiki ravimite valmistamise nõudeid järgides. Kõik kasutusel olevaid koostisaineid on põhjalikult uuritud ja kontrollitud. Kuna apteegisarjades on värvi-, lõhna-, säilitus- ja muude lisaainete sisaldus minimaalne, sobib dermakosmeetika eelkõige allergikutele ja tundliku nahaga inimestele, ent tegelikult pole ka ilma tundliku naha sümptomiteta inimestel põhjust koormata oma nahka ärritavate ainetega.

Millised on siis Apotheka külastajate 10 ostetuimat ilutoodet?

10. Vichy Idealia Life Seerum 30ML –  Esimeste vananemisilmingute vastane seerum, mis parandab naha kvaliteeti sügavuti ning koheselt nähtavate tulemustega: muudab jume säravamaks ning ühtlasemaks, vähendab väsimusmärke ja ahendab naha poore. Sobib kasutamiseks ka tundlikule nahale.

9. It’s Skin GF Effector Maitakeseeneseerum 30ML – Toitev, nahka niisutav ja rahustav seerum, mis sobib eelkõige normaalsele ja kuivale nahale. Maitakeseen sisaldab rohkelt vitamiine ja mineraale, mis aitavad vähendada stressist tingitud väsimuse märke. Varustab nahka rohke niiskusega, muutes selle pehmeks ja elastseks. Kuna seerum on vee baasil, ei jäta see nahka rasvaseks. Sobib kasutamiseks nii eraldiseisva hooldusvahendina kui ka koos kreemiga.

8. La Roche-Posay Effaclar Duo+ iluvigu parandav kreem 40ML – Probleemsele nahale mõeldud kreem vähendab naha ebatäiusi ja avab ummistunud poorid, olles tõhusaks vahendiks komedoonide ja vistrike vastu, samas niisutades ja jättes nahale värske tunde. Kreemil on kauapüsiv matistav mõju, imendub kiiresti ja ei jäta nahka kleepuvaks ega rasvaseks, sobides seega väga hästi jumestuse aluskreemiks.

7. Sesderma C-vit Liposomal seerum 30ML – Intensiivne C-vitamiinil põhinev antioksüdatiivne ja värskendav liposoomseerum, mis depigmenteerib, ühtlustades naha värvust, parandab naha hapnikuvahetust, lisab nahale jumet ja sära ning stimuleerib naha uuenemist. Sobilik kõikidele nahatüüpidele. Seerumit kasutatakse 1-kuulise kuurina, kandes neli tilka seerumit õhtuti puhastatud nahale enne tavapäraselt kasutatavat näokreemi.

6. Bionike Defence B-Lucent kreem pigmendilaikudele SPF50 40ML – Pigmendilaikude vastane kaitsev kreem hüperpigmenteerunud nahale. Tugeva UV-kaitse ja spetsiaalsete aktiivsete toimeainetega kreem kaitseb nahka igapäevaselt fotoindutseeritud hüperpigmenteerunud laikude tekkimise eest, aidates ära hoida tumedate laikude teket ja vähendada juba tekkinud laikude süvenemist. Kreem tasakaalustab melaniini loomulikku tootmist, ühtlustades seeläbi näo, dekoltee ja käte nahatooni. Sobib kasutamiseks ka peale dermatoloogilisi iluprotseduure. Bionike toodetele omaselt on ka see kreem nikkel-testitud ning säilitusainete-, lõhnaainete- ja gluteenivaba.

5. Avene allika ravivesi – Ainulaadne looduslik ravivesi, mis sisaldab tasakaalustavaid mineraale. Ravivett kasutatakse mitmesuguste nahahaiguste korral – olgu selleks siis ekseem, psoriaas, rosaatse vms. Kergesti imenduv vesi muudab naha pehmemaks, värskemaks ja tervemaks. Vähendab tundlikkust, leevendab punetust ja taastab naha tasakaalu. Sobib kasutamiseks pärast koorimist, raseerimist, depileerimist või päevitamist, aga ka pärast sporti või sauna. Võib pihustada ka meigi peale. Ei sisalda säilitus-, värv- ega lõhnaaineid.

4. Eucerin Hyaluron-Filler päevakreem kuivale nahale 50ML – Kortse täitev päevakreem, mis mõeldud eelkõige üle 40-aastastele inimestele. Kreemis sisalduv hüaluroonhape taastab koheselt naha mahu, vähendades nii märgatavalt kortse. Bioaktiivne glükosiid saponiin stimuleerib naha enda hüaluroonhappe sünteesi sügavamates nahakihtides. Kreem sisaldab päikesekaitse faktorit SPF 15 ja UVA kaitset.

3. Novaclear Acne paikne hooldusvahend 10ML – Läbipaistva konsistentsiga paikne hooldusvahend aknekahjustuste vähendamiseks. Sisaldab 2%-list salitsüülhapet ja erilist mikrokandjatesse kapseldatud toimeainet, mille abil pääseb vahend mõjule ka sügavamates nahakihtides.

 2. Lumiderm taastav sügavniisutav näokreem 50ML – Kanepiseemneõli baasil päevakreem, mis sisaldab naha talitlusi aktiveerivaid ja nahka kaitsvaid aktiivseid koostisosi. Mets-kassinaeri ja piimputke ekstraktid rahustavad ärritunud nahka ning aitavad sel kiiremini taastuda, pantenoolil ehk vitamiin B5-l on oluline roll naharakkude taasloome protsessis, rahustades ja leevendades ärritunud nahka. Kuna kreem sisaldab ka hüaluroonhapet, sobib see hästi ka vananemistunnuste leevendamiseks. Toode on tunnustatud Eesti Allergialiidu poolt.

1. Bioderma Sensibio H2O näopuhastusvesi tundlikule nahale 250ML – Õrn kuid samas väga tõhus puhastusvesi tundlikule nahale, mis puhastab ja eemaldab meigi nii näolt kui silmaümbruspiirkonnast. Tootes sisalduvad mitsellid lahustavad mustuse, säilitades samal ajal naha loomuliku tasakaalu. Rahustavad koostisosad väldivad nahaärritust, seda pole vaja nahalt maha loputada. Puhastusvesi on lõhnaainetevaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles