Väga kriitilises seisundis pisitüdruku vanemad paluvad abi

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisike Arabel vajab vanemate toetust.
Pisike Arabel vajab vanemate toetust. Foto: Erakogu

Kuu aega tagasi ilmavalgust näinud Arabeli vanemad paluvad abi leidmaks haigla lähedale korterit, et perekond saaks olla väga kriitilises seisundis lapse juures ja teda toetada.  

Pärast sündi oli Arabelil esialgu kõik korras, kirjutab tüdruku ema Analiis oma sotsiaalmeedia kontol. Eelmisest teisipäevast on vanemad olnud pisikese Arabeliga Tallinna Mustamäe lastehaigla intensiivraviosakonnas, kus laps viibib soole perforatsiooni tagajärjel.

«Talle on tehtud mitu operatsiooni ja enamik soolestikust on eemaldatud ning meie pisike on väga kriitilises seisus ning lisaks arstidele vajab ka oma vanemate tuge ja lähedalolekut,» selgitas Analiis.

Perekond ei ela aga mitte Tallinnas, vaid Pärnus ning lisaks ühekuusele Arabelile on peres sirgumas ka üks aasta ja kolm kuud vana Roslyn, kes vajab samuti oma vanemaid. Pidev vanematest eemalolek on talle stressirohke ja raske.

Nii pöörduvadki vanemad inimeste poole abipalvega. «Selleks, et saaksime olla oma pisikese Arabeli juures võimalikult palju ning samas saaks ka meie pisike Roslyn meiega koos olla, oleksime tänulikud, kui kellelgi oleks meile pakkuda Mustamäe lastehaigla lähistel elamispinda, mille üür ja kommunaalkulud oleksid võimalikult madalad, kuna praeguses olukorras on pere sissetulekud vähenenud ja väljaminekud oluliselt suurenenud,» rääkis Analiis.

Perekond loodab, et leidub hea inimene, kes saab neile abiks olla. «Meil on küll sõpru, kelle juures hetkel saame peatuda ja olla, aga ei soovi jääda ka nende elusid segama, seda enam, et Roslyn on paras mürgeldis ja kisakõri,» rääkis laste ema. Praegu ei oska ta veel öelda, kui kauaks elamispinda tarvis oleks, sest kõik oleneb sellest, kuidas pisikesel Arabelil läheb.

Vanematega saab võtta ühendust Analiisi sotsiaalmeedia konto kaudu, vajutades siia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles