Treeningvahendid, mis aitavad kodus kilosid kaotada

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordivahendid, pilt on illustratiivne
Spordivahendid, pilt on illustratiivne Foto: Eero Vabamägi

Spordiklubide külastamine on muutunud aina populaarsemaks, kuid tegelikkuses saab end vormi ka koduste vahenditega.

Paljude trennisõprade jaoks on kergemaks lahenduseks vormi hoidmisel teha välitrenni või valida jõusaal, vahendab Business Insider. Tegelikkuses on võimalus muretseda koju isiklikud treeningvahendeid, mis on efektiivsed ning võtavad kodus üllatavalt vähe ruumi.

Lõuatõstekang

Üheks selliseks treeningvahendiks on kindlasti lõuatõstekang, mille võib hõlpsasti riputada ukse kohale. Nii paistad ka külalistele silma sellega, et teed kodus trenni ja hoolitsed oma keha eest.

Hantlid

Jõutrenn hantlitega on kindlasti asendamatu trenni mõju poolest. Tihti võtavad hantlid palju ruumi, kuid kui leida koju mõni kompaktsem komplekt, saab neid ilusasti ära mahutada ka pisemasse korterisse.

Minisuuruses treeningratas

Lihaste treeningratas on piisavalt väike, et koju ilusti ära mahtuda. Treeningratas on lihtne vahend erinevate lihasgruppide treeninguks ning tulemust näed üsna pea.

Mini-stepper

Üheks lahenduseks on muretseda endale mini-stepper, mille mõju võrdub tavalise stepperiga, kuid selle koju mahutamine nõuab vähem peavalu.

Massažirull

Üheks lihastreeningu osaks on kindlasti venitamine ja puhkamine. Selleks on loodud hea abivahend, milleks on massaažirull, mis aitab lihastel kergemini saadud koormusest taastuda.

Joogamatt

Isegi kui sa ei harrasta joogat, kulub paksem joogamatt koju kahtlemata ära - selle peal saad mugavalt näiteks kõhulihaste harjutusi teha.

Võimlemispall

Kuigi pall võtab kodus ruumi, on see kerge ning seda saab hõlpsasti õhust tühjaks lasta.

Reguleeritav sangpomm

Reguleeritava sangpommi abil saad kergelt raskust lisada ja vähendada, kasutades seda eri tüüpi treeningute ja harjutuste koormuse muutmiseks.

Kõhulihaste treenimise ratas/rull

Ratas võtab kapis või voodi all vähe ruumi ning annab võimaluse tuua tavapärastele istessetõusudele vaheldust. Lisaks kõhulihastele treenid sellega ka käsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles