Pokemon Go mängimine viis sünnituse alguseni

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Amber Wilde, kelle raseduse tähtaeg oli juba kuu aega prognoositust üle läinud, jõudis viimaks sünnituseni Pokemon Go mängu mängides.

Kaksikuid ootav Wilde proovis mitmeid meetmeid, et sünnitust õigeaegselt algatada – kui tähtaeg juba üle läks, sõi ta soovituste kohaselt ananassi ning võimles sünnituspallil, vahendab Daily Mail. Kui abinõud ei töötanud, otsustas naine end liigutada ning minna välja Pokemon Go’d mängima.

Kui naine oli koos kaaslasega kolm miili jalutanud, tundiski ta vajadust haiglasse minna. Naine jätkas mänguga ka haiglas, isegi kui emaka kokkutõmbed olid juba alanud.

«Ma ei suutnud oodata, et saaksin haiglas uuesti mängima hakata, sest olin juba kõike proovinud ning ülekoormatud. See töötaski, sest kui ootasin bussi, et haiglasse kontrolli minna, tundsin, et veed tulid ära,» kirjeldas naine. Ta jõudis kaksikute Embla ja Olympia sünnituseni alles 24 tundi hiljem.

«See on imeline, et mööda ümbruskonda ringi jalutamine ning Pokemon Go mängimine viis mu lõpuks nende ilusate tüdrukute sündimiseni,» sõnas naine.

Kuigi paar peab just telefonimängu ja sellest tingitud liikumist sünnituse algamise põhjuseks, ei plaaninud nad siiski Pokemonide järgi oma järeltulijaid nimetada.

«Juhul kui see mäng on veel populaarne ajal, kui nad suureks saavad, siis võin neile rääkida küll, mille abil nad siia ilma tõime. Seniks aga anname võibolla oma järgmisele lemmikloomale nimeks Jigglypuff või Pikachu,» naeris Wilde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles