Mänguautomaatidega lõbutsedes toetad haigeid lapsi

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu otseinvesteerinud Eestisse vähenesid 59 protsenti.
Leedu otseinvesteerinud Eestisse vähenesid 59 protsenti. Foto: Martin Poole/picture alliance/moodboard/Scanpix

Alates septembrist annetab GameKing mänguautomaatide operaator oma erinevates kaubanduskeskustes asuvate automaatidega tehtud mängude pealt osa Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile.

Eesti ja Läti kaubanduskeskustes on kokku ligi sada GameKingi meelelahutuslikku ja harivat mänguatraktsiooni, teatas lastefond. Alates 1. septembrist annetab operaator iga lastefondi kleebisega tähistatud mänguseadmega tehtud sõidu või mängu pealt kaks senti fondile raskelt haigete laste ravireiside toetuseks.

«Kui arvestada, et kaasame koostöösse lastefondiga pooled meie mängudest, siis saab meie igakuiseks heategevuslikuks panuseks olema arvestatav summa, mis jõuab otse abivajavate lasteni,» rääkis GameKingi automaate opereeriva ettevõtte Borealis Holding OÜ juhatuse liige Timo Simonlatser.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar peab algatust väga tänuväärseks, sest tegemist on taaskord ühe suurepärase näitega ettevõtete püsivast annetamisest. «Lastefond propageerib aktiivselt püsiannetamist, sest see võimaldab meil aidata abivajajaid operatiivselt ja püsivalt. Ning püsiannetajateks ei oota me mitte ainult eraisikuid, vaid kindlasti ka just erinevaid ettevõtteid, kes endale jõukohase annetusega ning endale sobival viisil panustaksid meie tegevusse järjepidevalt,» selgitas ta. «Oleme väga tänulikud ja loodame, et meie koostöö jääb kestma aastateks.»

Lastefond on sel aastal toetanud ja toetamas seitsme lapse ravireise välismaale, kokku rohkem kui 21 000 euroga.

Tartu ülikooli kliinikumi lastefond on üks vanimaid ja suuremaid Eesti-üleseid heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku ligi kolme miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks lastefondi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles