Kaire Vilgatsil on uued sügisesed ilulemmikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Lauljanna Kaire Vilgatsit tänaval juba naljalt jumestuseta ei kohta. See tähendab, et täielikku puhkust saab tema näonahk ainult üksikutel kodus veedetud päevadel. 

Kui noorena vajus Kaire mõnikord rampväsinuna unne, päevane jumestus näol, siis kogenuma ja targemana ei unusta ta meigieemaldust kunagi. Suvisemal ajal jäävad meigiarsenalist välja vaid niisutavad kreemid – siis hellitavad näonahka soojus ja päike.

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 puhastuslosjoon (300 ml)

Ma pole siiani kunagi kasutanud eraldi silmameigi eemaldamise vahendit. Selles pudelikeses on koos meigieemaldusvahend, silmameigi eemaldusvahend ja toonik. Esmakordselt kasutades olin üllatunud, kui kergesti tulid maha ripsmetušš ja lainer, millest tavaliselt üsna vaevaliselt vabaneb. See toode on kerge meeldiva lõhnaga.

It’s Skin kollageeni silmaümbrusmask

Maske tuleb enne kasutamist hoida külmikus. Seda maski on mõnus kapist võtta ja kasutada – tekib meeldiv rituaal. Nahale jääb meeldiv ja jahe tunne. Mõnus!

BioNike Defence Elixage Contour R3 silma- ja huulepalsam (15 ml)

Mu huuled ketendavad pidevalt ning mul on olnud keeruline sobivat huulehooldusvahendit leida. Seda palsamit katsetasin väga hea meelega. Kuigi seda soovitatakse kasutada ainult õhtul, panin seda huultele just siis, kui tuju tuli, silmaümbrusele muidugi vaid õhtul pärast meigieemaldust. Palsam on mõnusasti kerge, niisutav ega jää läikima. Huuled on kenasti toidetud. Ilus potsik väikese lusikakesega. Minu lemmik!

Bioderma Sébium Mat Control niisutav kreem (30 ml)

Kreem muutis naha tõesti kenasti matiks. Et nahk ei läigiks, pean sageli kasutama puudrit. Kui aga seda kreemi meigi alla panna, on meik palju kauem ühtlane ja matt. Äärmiselt mõnus lõhn ja konsistents.

ISIS Glyco-A 12% kooriv kreem glükoolhappega (30 ml)

Udupeen kreem. Seda tuleb nahale kanda üle päeva enne magamaminekut. Kohe on tunda, kuidas kreem hakkas nahal tegutsema. Kasutusõpetusse on ka märgitud, et toode on suhteliselt intensiivne. Pärast selle pealekandmist tekib kerge, kuid mitte ebameeldiv kipitus. On tunda, kuidas kreem mõjub nahale hästi, see jääb puhas ja mõnus.

Eucerin Volume Filler öökreem (50 ml)

Seda peene koostisega öökreemi peale kandes on tunne, et nahk saab hoitud ja siledaks. Konsistents on hea, mitte liiga rasvane. Tahaks seda kasutada üle terve keha. Ilus potsik, meeldiv lõhn. Eriti sobiv on see talviseks kasutamiseks, kui nahk kipub kuivama.

Avène kooriv geel tundlikule nahale (50 ml)

See on mõnusa konsistentsiga kooriv geel, mitte liiga teraline, õrnroosa ja hea lõhnaga. Teeb oma töö korralikult.

La Roche-Posay Lipikar Syndet keha pesugeel-kreem (400 ml)

Minu lemmik! Mida lubab, seda teeb – rahustab nahka. Mul kipub pärast dušši nahk kuivama, aga see pesugeel on niisutav ja mõnus, kuiva naha tunnet ei teki. Erilist lõhna sel samuti pole, tundub hästi lihtne ja tõhus.

Ciccarelli jalageel, rahustav (50 ml)

Pärast pikka tööpäeva kõrgetel kontsadel on jalad sageli väsinud. Siiani pole sellised jahutavad-rahustavad jalageelid ennast õigustanud ja on jäänud kapinurka vedelema. See aga teeb, mida lubab: piparmünt või mentool jahutab ning on mõnus.

Klorane šampoon, kuiv, kaeraekstraktiga (spray, 150 ml)

Olen varem mitmesuguseid kuivšampoone kasutanud. Šampooni pihustades tekib sageli lõhnav tolmupilv, mis ei lase hingata. Selle šampooni eelis on, et see pole nii intensiivse lõhnaga, nii häiriv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles