Naine aitas võhivõõral sünnitada surnud beebit

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps oli väga oodatud.
Laps oli väga oodatud. Foto: PantherMedia / Scanpix

Nene Fulcher ostustas võõrast naist surnud lapse sünnitamisel toetada, sest oli ka ise selle läbi elanud.

Kui tema laps sündis surnuna, otsustas ta luua beebi mälestuseks Facebooki lehe, kirjutab Kidspot. Samuti lootis ta, et see aitab teisi sarnases olukorras naisi.

Ühel õhtul kirjutas sinna lehele Sandra, kel tuli sünnitada surnud laps. Sandra tundis end üksikuna ja oli hirmul. Seega otsustas Nene naist toetama minna.

Ta õppis kiirelt tundma Sandrat ja tema meest Michaeli ning nende kahte last - Scarletit ja väikest Vincenti. Neist said kiiresti sõbrad.

Sandra sünnitusvalud kestsid 23 tundi. Nene sõnul oli Michael kogu aeg tema kõrval ning nad olid tublid. Nene vastas kõigile nende küsimustele ausalt. Tal oli  hea meel, et sai olla kellelegi abiks.

Samas ei eita Nene, et haiglasse minnes oli tal hirm. Ta kartis, et kõik surnult sündinud lapsega seotud mälestused tulevad meelde. Nene küll nuttis, kuid hoopis Sandra ja Michaeli lapse pärast.

Nene tõdes, et see oli küll raske kogemus, kuid ta aitaks ka tulevikus teisi paari, kes seisavad silmitsi surnud lapse sünnitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles