Ravimiameti senine peadirektor jätkab ametis

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline ravimiametite konverents  Ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp rahvusvahelisel ravimiametite konverentsil.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Rahvusvaheline ravimiametite konverents Ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp rahvusvahelisel ravimiametite konverentsil. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski kinnitas avaliku teenistuse tippjuhtide valikukomisjoni ettepanekul ravimiameti peadirektoriks Kristin Raudsepa. Raudsepa kolmas ametiaeg algab 1. jaanuaril 2017.

Kristin Raudsepp on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi eriala, teatas sotsiaalministeerium. Aastatel 1991–1994 töötas ta Tartu Ülikooli Kliinikumis arst-internina. Ravimiametis töötab Raudsepp alates 1994. aastast. Alates 1999. aastast oli ta ravimiameti peadirektori asetäitja peadirektori ülesannetes ning alates 2002. aastast on ta ravimiameti peadirektor. Ta on olnud mitmete rahvusvaheliste töörühmade juht või liige ning on Eestit esindanud paljudel rahvusvahelistel konverentsidel ja nõupidamistel.

«Mul on hea meel, et ravimiameti tööd tunnustatakse ning mul on võimalus selle juhina jätkata. Ravimivaldkonnal on tervise kaitsmisel oluline roll ning väljakutsed on keerulised, kuid samas põnevad,» ütles Kristin Raudsepp pärast ametisse nimetamist. Ta lisas, et amet jätkab väljakutsete lahendamist ning panustab seeläbi nii Eesti kui ka rahvusvahelisse arengusse. Tema hinnangul on tugeval organisatsioonil selles kandev roll,

Riigikantselei juures tegutsev avaliku teenistuse tippjuhtide valikukomisjon kuulutas avaliku konkursi ravimiameti peadirektori ametikoha täitmiseks välja tänavu septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles