Vaata Saara Kadaku ilulemmikuid!

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Näitleja ja laulja Saara Kadak rääkis, et ta on loodustoodete kasutaja ning eelistab nende hulgast selliseid, mille sisu on talle arusaadav ja usaldusväärne. Apotheka Iluteegist, uuest naha tervisele keskenduvast ilukaubamajast, leidis ta endale päris mitu uut lemmikut.

 „Seda, mida paneme oma nahale, võiksime ju julgeda ka maitsta,” ütles Saara, kelle iluriiulis on kindlal kohal näiteks kookosrasv, porgandiõli ja sheavõi. Pikk nimekiri kahtlastest keemilistest ainetest ja ühenditest hoiab teda aga eemale. „Oleks super, kui toodet poleks testitud loomadel ja see oleks keskkonnasõbralik,” rääkis ta Apotheka ajakirjale Naerata!.

Bioderma Sensibio kerge näopesugeel on väga mõnusa konsistentsi ja lõhnaga geel. Tegi näo ilusasti puhtaks. Kuna geel vahutab natuke, siis oli päris mõnus kasutada seda koos näopuhastusharjaga. See jättis naha mõnusalt siidiseks.

Sesderma Sensyses Classic näopuhastusveel on väga mugav pudel ja otsik, et vedelikku mõnusalt vatipadjale pumbata. See eemaldas mustuse hästi.

Avène Optimale Riche niisutav kreem kuivale nahale on üks mu lemmikuid! Mulle kui kohati kuiva näonahaga inimesele väga sobiv näokreem. Päris rasvane, hea lõhnaga, võib-olla on see hea isegi pigem öökreemina. See muutis näo siidiseks ja pehmeks ning kaotas igasuguse kuivuse tükiks ajaks. Eriti hea kasutada külma ja pakaselise ilma korral.

BioNike Defence Eye tursetevastane silmaümbruskreem – on meeldiva, õrna, pea olematu lõhnaga. Mõnus konsistents, see muutis naha siidiseks ega jätnud rasvaseks. Mul pole silmakreemi kasutamise kogemust, seepärast ei oska ma seda ka millegagi võrrelda. Kreem pani silmaümbruse õrnalt õhetama, see peaks ilmselt eemaldama turse. Arvatavasti on seda mõnus kasutada ka pärast meigi mahavõtmist, kui õrn silmaümbruse nahk on hõõrumisest punane, või hommikuti, kui silmad magamisest paistes. Vanemad naised, kes seda proovisid, olid väga meeldivalt üllatunud ja ütlesid, et toode teeb naha siledaks.

BioNike Defence Hydra5 Opthydra niisutav kreem on taas üks mu lemmikuid! Mitte väga esilekerkiva lõhnaga, hästi mõnusa koostisega. Tegi näo siidiseks ega jätnud rasuseks. Pärast mõningaid kasutuskordi oli näonahk hoopis siledam ja niisutatum. Soovitan!

Klorane šampoon hiniini ja B-vitamiiniga ja Klorane palsam hiniini ja B-vitamiiniga osutusid samuti mu lemmikuteks. Šampoon ehmatas algul oma tumepunakaspruuni värvusega – kartsin, et see jätab ka juustele tooni, kuid ei märganud mingit erinevust. Tavaliste, nn poešampoonide kasutajatele ei pruugi meeldida see, et juuksed ei tundu pärast loputamist libedad ja siidised. Ilmselt ei sisalda Klorane tooted vastikut keemiat, mis katavad juuksed ja peanaha jubedate ainetega. Pärast pesemist ja kuivatamist oli aga väga mõnus värske tunne ja juuksed olid hästi meeldivad. Mulle kui loodus- ja mahetoodete kasutajale tundub kogu Klorane sari väga usaldusväärne. Sarjas on nii palju variante, mida tahaks proovida – nii nõgese-kummeli-mango- kui ka näiteks datlipalmi õli- ja kaerapiima sari.

Eucerin Ph-5 dušiõliga oli end väga mõnus pesta. Piisas paarist tilgast ning sai vaat et terve keha pestud. See oli iseloomulikult õline ja libe ning kartsin, et seda peab kaua nahalt maha loputama, aga kenasti tuli maha. Lõhn ei pruugi meeldida nendele, kes harjunud magusate tavapoe toodetega, aga kuna mina olen harjunud loodustoodetega, siis lõhn ei mänginud suurt rolli. Pärast jäi keha mõnusalt siidine ja pehme.

Babé Hydra Calm niisutav ihupiim oli minu jaoks natuke liiga intensiivse lõhnaga ja ma tundsin pärast kreemitamist terve päev, et lõhnan nagu kreem. Ihupiim on aga kerge ja hea koostisega. Kuiv nahk tahaks midagi rasvasemat, seega seda ihupiima soovitaksin pigem normaalse nahatüübiga inimestele. See jätab naha päris siledaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles