Andekad noored kogusid raha raskelt haigete laste heaks

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulei heategevuskontsert.
Ulei heategevuskontsert. Foto: Tartu Ülikooli kliinikumi lastefond

Teist aastat järjest korraldas Sillamäe huvi- ja noortekeskus Ulei heategevuskontserdi, et koguda Lastefondile annetusi raskelt haigete laste toetamiseks.

Kontserdil astusid tantsu- ja laulunumbritega üles Ulei huviringide ja tantsuosakonna õpilased ning Sillamäe spordikeskuse Kalev iluvõimlejad, teatas SA TÜK Lastefond.

Annetussumma saadi kokku ürituse piletite ja heategevusliku loterii müügitulust ning laekumistest annetuskastidesse. Üritusega koguti 861 eurot.

Sillamäe huvi- ja noortekeskuse Ulei referent-infojuhi Olga Zuzzalova sõnul kutsuti heategevuslik kontsert ellu selleks, et anda oma panus raskelt haigete laste toetamisse.

«Kuna Lastefond osutab abi lastele üle Eesti, siis otsustasime annetada fondile,» sõnas ta. Zuzzalova avaldab lootust, et nende kaudu jõuab annetus just nende lasteni, kes vajavad praegu kõige enam toetust.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar on huvi- ja noortekeskuse heateost liigutatud. «See teeb siirast rõõmu, kui lapsed heategevusega tegeleda soovivad ning näitavad sellega üles hoolimist ja head tahet,» rääkis Saar.

Kogutud summa on tema sõnul märkimisväärne ning võimaldab aidata mõnd konkreetset last olenevalt toetussummast suisa kuni aasta.

Möödunud aastal kogusid Sillamäe lapsed ja noored sama heategevuskontsertiga 907 eurot. Toona toetati annetusega konkreetselt vähihaigete laste suvelaagri korraldamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles