Veidrad asjad, mis tänavu inimkehast leiti

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arst. Foto on illustratiivne.
Arst. Foto on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Nagu juba traditsiooniks saanud, avaldas veebileht Deadspin ka tänavu nimekirja asjadest, mis on aasta jooksul ameeriklaste sisse sattunud.

Veebileht kogus USA haiglate erakorralise meditsiini osakonna andmeid, mis olid edastatud Ühendriikide tooteohutuse komisjonile, vahendab New York Post. Ühel või teisel moel ameeriklaste sisse sattunud asju loetlesid nad õõnsuste kaupa, alustades ninasõõrmetest ja lõpetades keha alumiste piirkondadega. Deadspin ei täpsustanud siiski, miks ja kuidas kogu see kraam inimeste sisse sattus.

Näiteks tõmbasid ameeriklaste kõrvad ligi igasugu kummalisi asju, alustades malenupuga ja lõpetades surnud mardikaga. Üks inimene otsustas kõrva valada ka bensiini. Ameeriklaste ninast urgitsesid meedikud uuesti välja näiteks plastikust mao, minihokikepid ja beebi tagumiku pühkimiseks mõeldud märja rätiku.

Ameeriklaste kõridest läks aga alla veelgi kummalisemaid asju. Näiteks neelasid nad alla koerašampooni, pimedas helendavaid pulgakesi, joonlaua ja astmaravimit sisaldava inhalaatori. Kummaline oli ka juhtum, mil üks haiglasse sattunud patsient neelas ravimit võttes kogemata alla terve ravimipurgi.

Väga veidraid asju sattus ka meeste peenisesse. Sealt leidsid meedikud näiteks nukukingad, sandaalipandla, doominotüki ja pliiatsi. Üks mees pani oma kõige kallima vara sisse aga marmorpallikese. Seda kätte saada püüdes vigastas ta kogemata peenist terava esemega.

Väiksema fantaasiaga ei olnud ka naised, kelle tupest leiti lisaks tennisepallidele, kruvidele ja taskurättidele näiteks väike maalimiskomplekt, mängusiga, nukk, terav pliiats, pool seepi ja USB adapter. Üks naine pistis tuppe aga paki sigarette koos välgumihkliga.

Tagumikku pisteti aga näiteks munakell, dekoratiivkõrvits, taskulamp, haamer ja WC-harja käepide. Kui ülejäänud esemed panid inimesed enda sisse üldiselt vabatahtlikult, siis üks inimene väitis, et tal pole õrna aimugi, kuidas sattus tema sisse mürgistuse põhjustanud karp koos kingaviksiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles