Immuunsüsteemi lüngad ehk miks me haigestume?

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Organismi immuunsüsteem töötab 365 päeva aastas ja 24 tundi ööpäevas. Kui sinna on aga hiilinud viga, märkame seda kahjuks alles mõne aja pärast – kannatab naha tervis, tekib nohu ja köha, juuksed ja küüned muutuvad hapraks või ilmneb mõni muu tervisehäire.

Miks immuunsüsteem nälga jääb?

Vaatamata sellele, et kõik mikroelementiderikkad toiduained on saadaval aastaringselt, kannatab umbes 35 protsenti üle 50-aastastest Euroopa elanikest ühe või mitme immuunsüsteemile olulise mikroelemendi puuduse all. Miks? Sest inimesed ei söö piisavalt värskeid puu- ja köögivilju, peavad dieeti, välistavad menüüs mõne olulise toitainetegrupi, söövad palju poolfabrikaattooteid, suitsetavad ja tarbivad alkoholi, mis omakorda pärsib oluliste toitainete imendumist. Põhjuseid on teisigi, tulemuseks on aga see, et immuunsüsteem nõrgeneb, ilmnevad tervisehädad ning organism muutub haigustele vastuvõtlikumaks. Siis on oluline manustada täiendavalt immuunsusele vajalikke toitaineid, et immuunsüsteem kiiremas korras korda saaks.

Immuunsusele vajalikud toitained

Keha vajab vigadeta toimimiseks vitamiine ja mineraale. Need väga väikestes kogustes ained tagavad immuunsüsteemi katkematu toimimise kolmel olulisel kaitsetasandil, milleks on naha ja limaskestade kaitsevõime, rakuimmuunsus ning immuunrakkude võime toota antikehasid. Immuunsüsteemi tasakaalustatud toimimiseks on aastaringselt vaja optimaalses koguses vitamiine D, A, C, B6, B9 ehk foolhape ja B12 ning nelja mineraalainet – seleeni, tsinki, rauda ja vaske. Neid vajalikke aineid sisaldab näiteks LYL ImmunUP® preparaat, mille väljatöötamisel on võetud arvesse kõiki tüüpilisi immuunsüsteemi probleeme, millega siinsed inimesed igapäevaselt võitlevad. LYL ImmunUP® turgutab immuunsust, vähendab väsimust ning toetab hingamisteede tervist, sisaldades looduslikku C-vitamiini acerola-kirsist, vitamiine D3, A, B6, B9 ehk foolhapet ja B12; mineraalaineid – tsinki, vaske, seleeni ja rauda ning olulisi taimeekstrakte, mis tugevdavad organismi üldist kaitsevõimet – punase päevakübara, pärnaõie, küüslaugu, rosmariini, ingveri, kurkumi ja acerola ekstrakti.

Preparaat sisaldab mikroelementide optimaalseid annuseid, mis aitavad vältida nende puudust, kuid samas ei pärsi organismis juba olemasolevat immuunsüsteemi.

LYL ImmunUP® koostises olevatel vitamiinidel, mineraalainetel ja taimeekstraktidel on nii mitmekesine ja vastutusrikas toimevaldkond, et lisaks tõhusale immuunsuse turgutamisele, hingamisteede tervise toetamisele ja väsimuse vähendamisele aitab see toode kaasa ka närvisüsteemi normaalsele toimimisele, nägemisteravusele ning muu hulgas ka luude, hammaste, naha, juuste ja küünte tervisele ja reproduktiivsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles