Üleskutse: jaga alkoholiprobleemidega seotud küsimusi ja kogemusi (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholiprobleemid võivad elu segama hakata.
Alkoholiprobleemid võivad elu segama hakata. Foto: Adam Wasilewski / Panther Media / Scanpix

Postimees kutsub lugejaid üles jagama liigse napsitamisega seotud küsimusi ja kogemusi.

Kas sul on olnud probleeme alkoholi tarbimisega või on see juhtunud mõne su lähedase, sõbra või tuttavaga? Kas soovid teada, kuidas sellist inimest aidata või oskad anda nõu teistele, kes sama probleemiga kokku puutunud? Jaga kogemusi ja esita küsimusi, millele oled juba ammu vastust saada soovinud. Oodatud on ka olukordade kirjeldused, millele lahendust vajaksid.

Küsimustele vastab Lõuna-Eesti haigla psühhiaatriakliiniku psühhiaater dr Doris Madissoon, kes on igapäevaselt abiks nii kergemate kui ka väga keeruliste alkoholiprobleemidega inimestele.

Küsimused palume saata hiljemalt kolmapäevaks, 25. jaanuariks aadressile heilika.leinus@postimees.ee või esitada telefonil 666 2244.

Avaldame vastuses reeglina küsija eesnime, kuid võimalik on ka anonüümseks jääda. Selleks palume küsimuse esitamisel e-posti teel lisada märkus «soovin jääda anonüümseks» ja telefoni teel helistades sellest soovist samuti teada anda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles