Täitus vähihaige naise suur unistus

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähihaige naine sai tänu õele kaksikud.
Vähihaige naine sai tänu õele kaksikud. Foto: Panther Media/Scanpix

32-aastase California naise Maggie Paxtoni lapsesaamise lootus oleks vähidiagnoosi tõttu peaaegu kustunud, kuid õnneks tuli naisele appi ta oma õde.

Ta otsustas olla õe laste surrogaatema, kirjutab Fox News. Tänu talle on Paxton nüüd kaksikute ema.

Paxton tõdes, et rinnavähi diagnoosist raskem oli tema jaoks leppida, et rasedus võib tema elu raske haiguse põdemise ajal ohtu seada. «Mul on tunne, et ma olen siin planeedil, et emaks saada,» rääkis Paxton.

Tema 33-aastane õde Morgan Williams tõdes, et ta oli kohe vabatahtlikult nõus olema oma õe ja tema abikaasa Danny surrogaatema. «Vanemad õena tahan ma teda kaitsta, kuid ma ei saa kaitsta teda vähi eest,» ütles Williams. Nii otsustaski ta kohe midagi ette võtta. «Okei, seda ma saan teha, seega seda ma teengi,» lisas ta. 

Enne vähiraviga alustamist võeti Paxtonilt munarakke, mis viljastati seejärel tema abikaasa spermaga ning viidi seejärel Williamsi emakasse. 6. veebruaril sünnitas õde terved kaksikud, kes said nimeks Emery Layne ja Deeanna Nicole.

«See on natuke ebareaalne,» ütles Paxton. Ta lisas, et nüüd on lapsed lõpuks tema juures ning nende elu on igaveseks muutunud.

Williamsil endal on üheksa-aastane tütar ning ta on täiesti valmis olema edaspidi ka tädi rollis. Ta on kindel, et kiindub peagi oma õelastesse.

Paxton on praegu oma haigusest taastumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles