Ministeeriumi hinnangul on Keila haigla jätkusuutlik

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila hooldushaigla.
Keila hooldushaigla. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sotsiaalministeeriumi hinnangul on väidetavalt rahalistes raskustes oleva Keila hooldushaigla väljavaated majanduslikult toime tulla head.

«Esitatud finantsanalüüsi kohaselt oli projekti kumuleeruv rahavoog iga-aastaselt positiivne ja projekt selle järgi jätkusuutlik. Ka kogu haigla kohta esitatud kasumiaruande ja bilansi prognoosid, mis tänaseks on osutunud ebarealistlikeks, näitasid, et haigla tervikuna on jätkusuutlik,» seisab töö- ja terviseministri Jevgeni Ossinovski vastuses riigikogu liikme Liina Kersna arupärimisele, kirjutab ERR. 

Sotsiaalministeeriumi hinnangu kohaselt oli finantsanalüüsis üksikuid metoodilisi puudujääke, kuid üldiselt vastas see nõuetele. Kokkuvõttes hinnati kogu esitatud tasuvus- ja teostatavusanalüüs nõuetele vastavaks.

Keila hooldushaigla tegevjuht Anders Tsahkna ütles veebruaris ETV saatele «Pealtnägija», et kui riik oma lubadusi ei täida, on Eesti suurim hooldushaigla pankrotist loetud kuude kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles