Tallinna kesklinnas saab aprillis tasuta trenni

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaheldusrikka tunni vältel treenitakse nii aeroobset kui lihasvastupidavust.
Vaheldusrikka tunni vältel treenitakse nii aeroobset kui lihasvastupidavust. Foto: Lev Dolgachov / Panther Media / Scanpix

Aprilli esimesest päevast alates saavad Tallinna kesklinnas hoo sisse südamekuu sportlikud ettevõtmised.

Kõigil aprillikuu laupäevadel on tallinlastel võimalik Järve metsas tasuta välitreeningutel end suvevormi viia, teatas Tallinna kesklinna valitsus. Treeningusari kannabki nime «Suvevorm» ja seda viivad läbi kogenud treenerid Sparta spordiklubist. «Püüame kesklinlasi pärast pikka ja pimedat talve taas õue meelitada ja neid tervisespordipisikuga nakatada,» ütles Tallinna kesklinna vanem Taavi Pukk.

Välitreening Järve metsas algab igal laupäeval kell 12, koguneda on soovitatav veerand tundi varem klubis Sparta (Pärnu mnt 139c). Avatreeningu eeloleval laupäeval, 1. aprillil viib läbi Evelin Talts, tuntud eksmaratoonar. Vaheldusrikka tunni vältel treenitakse nii aeroobset kui ka lihasvastupidavust. Kõik «Suvevormi» laupäevased välitreeningud Järve metsas on tasuta.

Südamekuul pakutakse kesklinlastele teisigi tervist edendavaid võimalusi. 3.–28. aprillini saab igal tööpäeval osaleda tasuta rühmatreeningus klubis Reval-Sport (Aia 20). Eelnevalt on vaja end registreerida telefonil 641 2068. Täpsema treeningukava leiab spordiklubi Reval-Sport kodulehelt.

Kolmapäeval, 19. aprillil võib Kesklinna sotsiaalkeskuses (Liivalaia 32) kuulata toitumisnõustaja Külli Holstingu loengut «Kuidas toituda, et püsida terve ja vitaalne». Poolteisetunnine loeng algab kell 13.30 ja on samuti tasuta. Laupäeval, 22. aprillil saab spordiklubi Sparta lahtiste uste päeval külastada tasuta nii jõusaali ja rühmatreeninguid kui ka kuulata terviseteemalisi loenguid.

Kesklinna südamekuu juhtlause on «Liigu rohkem, oled tervem!» Südamekuud korraldab Tallinna kesklinna valitsus varasema südamenädala asemel teist aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles