Reet Härmati uus ilulemmik: kustukummina toimiv kreem

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Ajakirja Anne & Stiil ilutoimetaja ja meikari amet kohustab Reet Härmatit olema kursis ilumaailmaga ja sealjuures ise alati suurepärane välja nägema. 

Reet ütleb, et on aja jooksul hakanud rohkem hindama seda, mis on toote sees. „Kullakarvaline potsik ei tähenda veel kuldaväärt sisu. Vaatan alati hoolikalt koostist ja katsetan nädalakese, enne kui toode maandub mu kosmeetikaarsenalis,” ütleb ta. Milliseid uusi ilulemmikuid ta endale ja oma klientidele Apotheka Iluteegist seekord leidis?

La Roche-Posay mitsellaarvesi allergilisele nahale

Mitsellaarvesi = võluvesi. See on tõesti imekiire meetod meigist vabanemiseks! See mitsellaarvesi eemaldas kiirelt jumestuspõhja ja ka profitugevusega silmameigi. Uskumatu kergusega pühkis see minema nii laineri, ripsmetuši kui ka lauvärvi. Mis peamine – ei ärritanud silma. 

Eucerin Elasticity Filler näoõli

Näoõlidega sain alles hiljuti sina peale, seganaha omanikuga tundusid need n-ö õli tulle valamisena. Kuid õli on tegelikult just see, mida tasakaalust väljas nahk vajab. Argaania- ja maarjaohakaõli sobivad naha niisutuseks ja turgutuseks ideaalselt. 

Sesderma Atpses rakke aktiveeriv näokreem

Testisin kreemi õhinaga, kuna olen selle firma salongihoolduses oleva happekoorimisega väga rahule jäänud. Hispaania kosmeetikatööstus on tunnustust väärt ja vaat et edestab mõnes osas Prantsusmaa kogenud tegijaid. Katsetamisrõõmu varjutas natuke teadmine, et koostises on pisut lisaaineid. Samas, eks kiiret efekti ei saagi muul moel saavutada, kui peab appi võtma erinevad tehnoloogiad ja koostisosad. Kreem imendus hästi ja jume paranes märgatavalt. Kreemi on kindlasti hea kuurina kasutada, et teha näonahale restart.

Vichy Idéalia Life seerum

Vichy brändiga seostuvad mul esimesed muljed eksklusiivsest apteegikosmeetikast: olin lummuses nende reklaamidest, kus olid alati kastevärske näonahaga modellid. Pumbaga pudelit on mugav kasutada ja klaaspakend lisab luksust. Minu jaoks oli toode natuke liiga tugeva lõhnaga, kuid tean naisi, kellele meeldivad just sellised seerumid. 

It’s Skin VE Effector E-vitamiiniseerum

Korea naiste ilusaladused lõpuks meie kosmeetikariiulil! Kindlasti on selle seerumi juures üheks like’ide kogujaks soodne hind. Taas plusspunktid klaaspakendi eest, eelistan seda alati plastile. Seerum on mõnusalt geelja koostisega, ei jäta nahka kleepuvaks, sobib hästi ka meigi alla. 

BioNike Defence KS naiste losjoon, väljalangemisvastane

Lemmik! Kahtlustan, et inimene, kes valis mulle testimiseks tooted, on selgeltnägija. Olen juba paar aastat olnud hädas juuste väljalangemise ja kidura kasvuga. Tundsin, kuidas peanahk võttis losjooni ahmides vastu. Mulle meeldis ürditinktuuri meenutav lõhn ja toime peanahal – jahutav ja õhetav üheaegselt. Loodan, et väekas losjoon äratab juuksesibulad pikaleveninud talveunest ja varsti saan keksida lopsakate kiharatega. 

Ducray Squanorm šampoon kuivale peanahale

Lemmik! Olen tihti sellises olukorras nagu näha telereklaamides – helbed õlgadel. Põhjus on kuivas ja ärrituvas peanahas, mis on reaktsioon tihedale juuste töötlemisele. Mis parata, tihe soengusättimine ja seltskonnaelu nõuab ohvreid. Olin nii õnnelik, kui juba paari pesukorra järel sain rahulikult kanda musta pintsakut või pluusi. 

Remescar tursetevastane ja tumedate silmaaluste kreem

Seda kreemi ma veidi pelgasin. Lubadus pakendil tundus liiga hea, et olla tõsi. Kuid kreem tegi kõike, mida oli lubatud. Tuleb doseerida nõks keemi, mitte liiga palju ega vähe, ning kiirelt hajutada. Toime oli selline, nagu silmaalused oleks kustukummiga üle käidud. Katsetasin toodet ka meigiklientidel. Silmaalused kortsud ja tursed on tõeline nuhtlus, kui veidi pidulikumat jumestust teha. Remescar päästis nii mõnegi peo! Muide, iga päev ma seda ei kasutaks, pigem hoiaks erijuhtudeks, kui pean eriti võluv välja nägema. 

Beauty IN Force flakoonid

Ilu algab seestpoolt, see on fakt. Sellest johtuvalt olen aldis toidulisandeid ja vitamiine kasutama. See tõeliselt šikis pakendis toidulisand oli ka maitselt esmaklassiline. Ampulli on kerge purustada ja sisu on lihtne lisada klaasile joogiveele. 40+ vanuses on see toode nagu väike doping, et nahk oleks elastne ja nooruslik. 

Bioderma Atoderm dušiõli

Lemmik! Olen dušiinimene, ei ole midagi paremat kui kuum dušš pärast väsitavat tööpäeva. Kehakreeme olen laisk kasutama, sellepärast jumaldan pesugeele, mis jätavad naha siidiseks. Pumbaga pudel on ülimugav, sest ei pea maadlema korgiga, mis ei taha lahti tulla. Delikaatne lõhn ja sulgpehme nahk pärast pesu – paremat ei oskaks soovidagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles