Terviseamet tegi haiglale ettekirjutuse

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetuse doonoripäev, doonorlus, doonor, verekeskus, pärnu haigla, veri, nõel, vereloovutus
Toimetuse doonoripäev, doonorlus, doonor, verekeskus, pärnu haigla, veri, nõel, vereloovutus Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Seoses juhtumitega, milles esines kõrvalekaldeid vere käitlemisel, tegi terviseamet aprillikuu keskel Kuressaare haiglale ettekirjutuse koos sunniraha määramise hoiatusega.

Terviseameti järelevalveosakonna juhataja Carmen Tali ütles, et ettekirjutus koos sunniraha määramise hoiatusega koostati 13. aprillil, kirjutab väljaanne Saarte Hääl. Kõnealune dokument pööratakse täitmisele juhul, kui haigla ettekirjutuses toodud kohustusi tähtaegselt ei täida.

Tali rääkis, et praeguseks on Kuressaare haigla saatnud ametile omapoolse vastuse juba teostatud või planeeritud tegevustest ettekirjutuses ära toodud rikkumiste kõrvaldamiseks, verekäitlemise tõhustamiseks ning edaspidi kontrollib amet ettekirjutuse täitmist.

Kuressaare haigla juht Märt Kõlli ütles, et haigla võttis järelevalve organisatsiooni märkuseid väga tõsiselt ja seetõttu on haigla oma sisemisi protseduure muutnud.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles