Loe, mida armastab süüa endine Victoria’s Secreti modell

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Hart.
Jessica Hart. Foto: Sven Hoogerhuis/Capital Pictures

Suurepärases vormis modell Jessica Hart lükkab ümber müüdi, nagu kõik modellid tegeleks enesepiitsutamisega. Nimelt naudib naine ka pitsat ja burgerit, kui selle järele isu tekib.

Pesufirma Victoria's Secreti moe-show'del on kõik näinud piitspeenikesi pikakoivalisi modelle, kirjutab Independent. Küll aga ei kehti iga modelli kohta põhimõte, et enese vormishoidmiseks peab end näljutama. Endine Victoria's Secreti ingel ning praegugi modellina tegutsev Jessica Hart nimelt räägib, et kui vahel on isu rämpstoidu järele, tuleb seda hiljem tervislikuma toidu ja treeninguga kompenseerida. Peaasi, et üldiselt oleks toitumine tasakaalus.

«Püüan oma keha kuulata ja anda talle, mida ta soovib, ning hiljem selle pärast mitte muretseda või häbi tunda,» selgitas naine. Samas on ta ka avastanud, et tema organismile sobib vahelduv paastumine, kuigi seda ei saa igaühele soovitada ega ka teadmatult läbi teha.

Hommikuti tarbib naine enamasti suure tassi teed või kohvi. Kuna tema elus tuleb ette palju reisimist, peab Hart sageli restoranides einestama. «Mulle meeldib seal tellida mitu rooga, sealhulgas salateid, et saaksin maitsta natuke kõigest ja valida lemmiku,» rääkis ta. Et toekamaid toidukordi tasakaalustada, püüab Hart regulaarselt trenni teha, sealhulgas võtab sageli osa pilatese-, spinningu- ja joogatundidest.

Veel armastab Hart värskeid mahlu ja rohelistest köögiviljadest tehtud smuutisid ehk turgutab keha regulaarselt vajalike vitamiinidega. Lisaks tarbib ta antioksüdanti nimega glutatioon, hulgaliselt häid baktereid sisaldavaid probiootikume ja C-vitamiini, et keha ei satuks ühestki ainest defitsiiti.

«Need aitavad tagada keha veevarusid ja hoiavad naha pigmendi ühtlasena. Arvan, et ilus nahk saab alguse seestpoolt ning märkan sageli erinevust, kui need söömata jätan,» lisas Hart. Tasub märkida, et toidulisandite tarbimine pole samuti igaühele sobiv valik, vaid sõltub inimese menüüst ja eluviisist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles